Vraća se Viktorija: Kompilacija starih + jedna nova pesma!

Vraća se Viktorija: Kompilacija starih + jedna nova pesma!

Autor: | 30/12/2010

0

Rok pevačica Snežana Mišković Viktorija će, posle dugogodišnje diskografske pauze, uskoro objaviti album sa osam starih hitova i novom pesmom “Spas”. Mesto na disku naći će dobro poznate numere koje su obeležile njenu karijeru, kao što su "Rat i mir", "Ljubav je samo reč", "Arija", "Barakuda" ili "Samo teraj ti po svome". Bivša 'farmerka' kaže da ima gotove pesme i za novi album, ali zasad namerava da objavljuje samo singl po singl.
- S obzirom na to da albumi sa mojim starim pesmama nigde ne mogu da se kupe, odlučila sam da objavim kompilaciju i učinim ih dostupnim publici. Nove pesme ću puštati u etar kada osetim potrebu. Uložila sam u njih mnogo rada i energije i šteta je da ih sve stavim na jedan disk. Ko zna, možda na proleće, kad grane sunce, promenim mišljenje, i ipak objavim novi album -
kaže Viktorija za Novosti.
Na pitanje zašto se posle Farme povukla iz javnosti i nije iskoristila priliku da se više medijski eksponira, Viktorija kaže da je bilo dovoljno što su je ljudi gledali tri meseca, svaki dan, pa posle toga nije želela da se bilo gde pojavljuje.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: viktorija

Pročitajte još

Najnovije vesti