Dragana Mirković: Tonijeva želja je da se moj jubilarni rođendan proslavi kako dolikuje

Dragana Mirković: Tonijeva želja je da se moj jubilarni rođendan proslavi kako dolikuje

15/01/2018

0

Pripreme za proslavu 50. rođendana Dragane Mirković uveliko traju. Pevačici je rođendan 18. januara, ali će dva dana kasnije napraviti glamuroznu proslavu za sve drage ljude.

Dragana se poslednjih nekoliko dana bavi isključivo organizacijom proslave da bi sve ispalo onako kako je zamislila. Ona je poznata kao veoma vesela osoba, pa želi da i sala u kojoj će se organizovati slavlje tako izgleda.

- Dragani je najbitnije da se svi gosti osećaju lepo i da se provedu nezaboravno. Angažovala je bend koji će svirati i napraviti dobru atmosferu. Dragana je neko ko voli da se bavi uređivanjem prostora, pa je zajedno sa dekoraterima smislila kako će izgledati sala. Ona želi da sve bude u veselim bojama i da ima dosta cveća - kaže za Blic izvor blizak pevačici, i dodaje:

- Dragani je veoma bitno da tog dana sa njom budu dragi ljudi. Nije želela da svoje goste dodatno troši, pa je divnim ljudima koji dolaze iz Srbije organizovala smeštaj u luksuznom hotelu u Beču, gde se i organizuje proslava. Na slavlju će biti oko 170 zvanica. Za goste koji dolaze iz inostranstva organizovala je i razna dešavanja preko dana da ne bi non-stop bili u hotelu. Biće stvarno prelepo, a pored Dragane, proslavi se raduju i njena deca Manuela i Marko, kao i suprug Toni Bijelić - završava izvor pomenutog lista upućen u pripreme.

Dragana ovih dana isprobava i haljine koje će nositi na proslavu, a onda je otkrila i kako je došlo to toga da organizuje glamurozno slavlje.

- Tonijeva želja je bila da se jubilarni rođendan proslavi kako dolikuje. Kao što znate, do sada sam rođendan slavila u najužem krugu s porodicom i prijateljima. Složila sam se sa njegovim mišljenjem i željom, a ovih dana sam u velikim pripremama jer želim da sve bude savršeno. Hoću da se tog dana opustim, okružena ljudima koje volim i koji mene vole - rekla je Dragana.

hellomagazin.rs/M G Mirko Tabašević

Pročitajte još