Nataša Pavlović: Ceo život obožavam ples

Nataša Pavlović: Ceo život obožavam ples

Autor: | 24/01/2018

0


Voditeljka Nataša Pavlović, koja drugu sezonu za redom uspešno radi emisiju "Praktična žena" na televiziji "Prva", kaže da je oduvek sanjala da u svom domu ima posebnu prostoriju sa velikim ogledalima u kojoj bi ceo po dan vežbala plesne korake.

- Ceo život obožavam ples, a roditelji su mi pričali da sam još kao beba pokazala da imam ritma, jer bih uvek odreagovala kada bi mi pustili muziku. Zbog toga su me i rano upisali na klasičan balet, ali kako je moja tadašnja profesorka bila izuzetno stroga, nisam se dugo zadržala na baletu. Prebacila sam se na moderni ples, a u osnovnoj školi sam čak i oformila svoju plesnu grupu, sa kojom sam i nastupala na priredbama - kaže na početku razgovora za magazin VIP popularna voditeljka i dodaje:

- Bilo nas je nekoliko devojčica u grupi i zaista smo bile ozbiljne i posvećene plesu. Sećam se i da smo zajedno birale numere za ples, dosta smo radile i na koreografijama, pa čak smo imale i ozbiljne nastupe na takmičenjima za decu, na kojim smo uvek imale i originalne kostime. Moj tata je hteo da idem i na folklor, pa sam mu tu želju i ispunila. Četiri godine sam učila da igram tradicinalne zagorske i slovenske igre i polke - otkriva Nataša dok se priseća odrastanja u rodnom Zagrebu, gde se upisala i na Zagrebačko kazalište mladih.


- Pre nego što ću se, kao 16-godišnjakinja preseliti u Beograd i upisati u studio glume kod Bate Miladinovića, u rodnom Zagrebu sam trenirala latinoameričke i standardne plesove. Kada smo kod te teme, obožavam da igram salsu, jer je vrcava i vesela, ali i čarlston koji baš i nema puno sličnosti sa latinoameričkim plesovima, ali budi istu pozitivnu energiju. Međutim, čarolija koju osetim dok plešem bečki valcer je neopisiva. Dok izvodim okret za okretom, lagano se vraćam u prošlost, na stare ruske dvorove, u raskošne plesne dvorane, i dok igram, osećam se kao prava princeza - k
aže voditeljka, koja se pre uspešne TV karijere bavila i manekenstvom.

- Čak i u tom periodu, nisam odustajala od plesa, iako nisam mogla aktivno da se bavim igrom. Radila sam i koreografije za mnoge revije i uvek sam se trudila da znanje koje sam stekla u plesu, primenim i na modnoj pisti.

Međutim, tek kada sam počela da radim emisiju "Plesmo do snova", vratila sam se svojoj prvoj ljubavi. Tada sam imala svakodnevne treninge, naporno sam vežbala koreografije, i bila sam svaki put ponosna kada bi uspevala da talentom i veštinom impresioniram svog trenera. Sada sam napravila malu pauzu sa plesom, jer sam se nedavno porodila, ali čim bebica poraste, ponovo planiram da krenem na časove - iskrena je Nataša, koja je nekoliko sezona vodila "Plesom do snova" a potom i "Fantastik šou".

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica) on Dec 13, 2014 at 2:14pm PST


- "Fantastik šou" je imao sjajan segment u kom smo se vraćali u prošlost, te sam izvodila plesove koji su obeležili jednu epohu. Posebno sam uživala dok sam plesala koreografiju iz "Fleš densa", jer svaki put kada gledam taj film, kao da gledam sebe. Oduvek sam maštala da imam posebnu prostoriju u kući, sa ogromnim ogledalima u kojoj bi ceo po dan vežbala plesne – kaže Nataša i otkriva da je realnost malo drugačija.

- Nažalost, za sada ne postoji mogućnost da imam takvu prostoriju u stanu, ali volja za igrom je uvek prisutna. Šalu na stranu, ali suprug i ja često pustimo muziku do daske, đuskamo i sa decom pravimo cirkus -
iskrena je Nataša.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram
Tagovi: natasa pavlovic

Pročitajte još

Najnovije vesti