Nina Badrić: Na mojim koncertima ima mnogo muškaraca, dolaze svojevoljno, a ne pod pritiskom

Nina Badrić: Na mojim koncertima ima mnogo muškaraca, dolaze svojevoljno, a ne pod pritiskom

Autor: | 24/01/2018

0

Nina Badrić uveliko se sprema za predstojeći koncert u Centru „Sava” koji je zakazan za 21. februar.

- Nije me bilo tri godine u Centru „Sava”. Radujem se. Pripremamo jedan prekrasan koncert. Ono što me posebno raduje jeste da će beogradska publika prvi put uživo čuti pesmu „Dani i godine”. Ja sam sklona tome da ne budem daleko od publike, da zajedničkim snagama odradimo koncert, da podelimo emociju i verujem da će biti super - kaže za Blic Nina Badrić.

Iako su njene pesme uglavnom emotivne balade, nameće se pitanje kakva je Nina privatno.

- Osetljiva sam. Imam i ja svoje dane u mesecu kada sam emotivna, hipersenzibilna. Ista sam i obična kao svaka žena koja i nije poznata - naglašava Nina.

I dok mnoge Ninine koleginice pre koncerta krenu na iscrpne treninge, Nina nije jedna od njih. Njoj su bitnije duge stvari.

- Za glas je najvažniji san. Da nekoliko dana pre koncerta odmaram glas. Takođe, bitno je da pre koncerta po četiri, pet sati probam sa bendom da budemo sigurni u sebe, opušteni i da pratimo jedne druge. Onda možeš kvalitetno muzicirati - kaže pevačica.

Na njene koncerte uglavnom dolaze pripadnice nežnijeg pola, što je posebno raduje.

- Većinom su žene, na šta sam ponosna. Žene su suptilnije u odabiru šta ćemo slušati, kupiti... Negde je neko rekao: „Svako ko ima iza sebe žensku vojsku publike, znači da će trajati”. Mi kao žene smo odanije, puno više pratimo svoje drage ljude. Na mojim koncertima ima puno pripadnika jačeg pola i to dolaze svojevoljno, a ne pod pritiskom - kaže sa ponosom Nina.

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin
Tagovi: nina badrić