Marija Veljković: Moj posao mi dođe kao spa centar

Marija Veljković: Moj posao mi dođe kao spa centar

Autor: | 27/02/2018

0

Biti majka najlepši je posao na svetu koji sa sobom nosi brojne odgovornosti. Od mame se očekuje da sve uvek može i mora i da je uvek na raspolaganju, pa i ne čudi što im je odlazak na posao često ventil od naporne svakodnevice. To, naravno, ne znači da one ne žele da provode vreme sa svojom decom, već da im treba nekoliko slobodnih sati kako bi se svojim mališanima posvetile sa još više ljubavi i pažnje.

Marija Veljković (33), voditeljka popularnog kviza “Slagalica” majka je troje dece - ima sina Đurađa (4) i ćerke Rosu (3) i Nevu (1),  te priznaje da joj prija odlazak na posao.


-Ranije nisam verovala kada neko kaže da mu je posao odmor. A sada kada bi me neko pitao kako se opuštam, ja bih rekla- radim! - istakla je Marija i objasnila da je svim mamama potrebno da nekad ne misle o pelenama i ručku.

-U stvari, nemojte pogrešno da shvatite- ne treba meni odmor od moje dece, to mi je najveca sreća u životu. Al nama mamama jeste nekada potrebno da mislimo o nečem drugom osim o pelenama, ribanju, ručku.... Tako da moj posao, koji inače obozavam- dođe ko spa centar! - bila je iskrena voditeljka.

Hellomagazin.rs/M.M Mirko Tabašević/Arhiva Hello/Instagram