Katarina Živković i Bane Janković: Srdačan susret dvoje bivših uz osmehe i poljupce

Katarina Živković i Bane Janković: Srdačan susret dvoje bivših uz osmehe i poljupce

Autor: | 17/05/2018

0

Katarina Živković nakon dužeg vremena srela je bivšeg dečka Baneta Jankovića,ali za razliku od mnogih bivših parova, njih dvoje imaju sjajan odnos.

Pevačica i maneken odvojeno su došli na nastup Saše Matića na jednom splavu kod Sajma, ne nadajući se susretu. Prvi je došao Bane u drušvu supruge Mirjane i prijatelja, a nešto kasnije pojavila se i Kaća, koja je smeštena u separe blizu njegovog.

Zbog velike gužve u početku jedno drugo nisu ni primetili, a kada su im se u jednom trenutku neočekivano pogledi sreli, oboje su istovremeno ustali i srdačno se pozdravili.

Kaća i Bane su se zagrlili i poljubili, a potom je ustala i njegova supruga koja se takođe rukovala i poljubila sa folkerkom. Nakon kratkog ćaskanja, svako se vratio u svoj separe i nastavili da uživaju za svoju dušu.

Živkovićeva i Janković bili su u vezi pet godina, a nakon raskida ostali su u korektnim odnosima kao sav normalan svet. Maneken se kasnije oženio i dobio dete, dok se pevačica maksimalno posvetila svojoj karijeri, nastupima i novom albumu.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Hello/Arhiva