Dragana Katić pronašla pravu ljubav: Za sada neka ostane tajna sa kim sam u vezi

Dragana Katić pronašla pravu ljubav: Za sada neka ostane tajna sa kim sam u vezi

Autor: | 21/05/2018

0
Foto: Boško Karanović

Jedna od najlepših srpskih voditeljki Dragana Katić uplovila je u ljubavnu vezu s uspešnim biznismenom, ali novu vezu "krije kao zmija noge".

Kako piše Blic TV magazin, voditeljka emisije "Nikad nije kasno" je srećnija nego ikad, a o braku ne razmišlja.

- Dragana je već nekoliko meseci u tajnoj ljubavnoj vezi sa uspešnim biznismenom iz srpske prestonice. Zanimljivo je to da je on deset godina mlađi od nje. Pošto ne bi volela da o tome pišu mediji, ona je tu vest podelila samo s najužim krugom prijatelja. Znam da su srećni, da im je lepo i da uživaju u trenutku, a da o budućnosti ne razmišljaju. Trenutno su zadovoljni ovom emotivnom pričom i ne planiraju brak ili nešto slično tome. U poslednje vreme blista više nego inače i samo se smeška, što je dovoljan pokazatelj da uživa u svom emotivnom životu. Načula sam i da joj stalno priređue iznenađenja i kupuje sveće. Fin je i kulturan gospodin - otkrila je Draganina koleginica za pomenuti magazin, ističući da ne može da otkrije potpuni identitet Draganinog partnera.

Kako bi proverili ovo saznanje, pozvali su Katićevu za komentar. Ona je u početku odbijala da prizna, a onda je ipak to učinila.

- Tačno je da imam partnera, uživam i lepo nam je. Za sada neka ostane tajna sa kim sam u vezi... Možda na leto otkrijem o kome je reč - poručila je Dragana Katić kratko.

Da zaista "gde ima dima, ima i vatre" govori jedna od poslednjih epizoda emisije "Nikad nije kasno" u kojoj je Žika Jakšić razotkrio ljubavni život lepe voditeljke.

hellomagazin.rs Boško Karanović
Tagovi: dragana katić

Najnovije vesti