Slađa Alegro u iščekivanju porođaja: Ne bojim se ničega, strah može sve da upropasti

Slađa Alegro u iščekivanju porođaja: Ne bojim se ničega, strah može sve da upropasti

Autor: | 25/05/2018

0

Popularna pevačica Slađana Dragaš koju je publika zapamtila i zavolela kao Slađu Alegro u devetom je mesecu trudnoće. Ona će uskoro na svet doneti devojčicu Milu, a za Pink.rs otkriva kako provodi dane pred porođaj i šta se to u njenom životu promenilo od kada je u drugom stanju.

-Ništa specijalno, sem što sada ugađam sebi maksimalno. Svaki trenutak uživam od kad otvorim oci do momenta dok ne zaspim. Dok je to bilo moguće, puno sam putovala sa suprugom, ali sad kada se bliži taj trenutak više odmaram u svom domu. Na početku nisam verovala da dođe vikend, a da se ja ne šminkam i ne presvlačim dvadeset puta. Znate kako, brzo sam se i na to privikla - iskrena je bila Slađa.

Slađa Alegro: Molila sam se za Milu

Koje savete si prihvatala kada je trudnoća u pitanju i da li ima nekih saveta u vezi sa trudnoćom i uopšte odgajanjem deteta koje smatraš pogrešnim?

-Slušam savete, nije da ne slušam, ali ipak imam svoj stav povodom svega. Naravno, ono u šta se zaista ne razumem- pitam. Sve žene koje su meni bliske imaju decu i normalno je da znaju bolje od mene. Mama, sestra, kume, drugarice, sve su one tu da mi budu od pomoći, rekla je i otkrila ko je odabrao ime Mila.


-Ime smo izabrali suprug i ja zajedno. Tako smo se prosto dogovorili. Nije bilo teško i nekako smo od početka znali da je to ime koje bismo želeli da naša devojčica nosi. Kratko je i lepo, neće biti nadimka, a i slaže se uz naše prezime Dragaš.

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on May 20, 2018 at 11:31am PDT


Da li je prisutan strah kod tebe kada je sam čin porođaja u pitanju?

-Ne, ne bojim se ničega. Ne razmišljam previše unapred jer strah može sve da upropasti. Nisam ni prva ni poslednja žena koja ce se poroditi, kako su sve prošle, tako ću i ja. Kako Bog ispiše taj dan tako će i biti. Molim se što lakšem i bezbolnijem, ali žene kažu da je to zaista trenutak i da se brzo zaboravi loše tj teško, rekla je Slađa za Pink.rs

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram
Tagovi: slađa alegro