Vladimir Kovačević oduševio svojim talentom: Moj glavni pik su bile imitacije poznatih ličnosti (video)

Vladimir Kovačević oduševio svojim talentom: Moj glavni pik su bile imitacije poznatih ličnosti (video)

Autor: | 17/06/2018

0
Foto Instagram/vladimirkovacevicc

Jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji "Istine i laži" tumači mladi glumac Vladimir Kovačević (23), a svoj neverovatan talenat pokazao je gostujući je kod Ivana Ivanovića, gde je svojim imitacijama oduševio sve u studiju, ali i kraj malih ekrana.

Iako se godinama bavio sportom, život ga je odveo u glumu.

- Trenirao sam vaterpolo gotovo 14 godina. Počeo sam u Partizanu, a najduži period sam proveo u Tašu. Ipak, prestao sam da treniram i odlučio se za glumu. Ne nedostaje mi vaterpolo, ali bih vrlo rado opet stavio kapicu i skočio u bazen. Voleo bih da odigram na filmu ili u seriji nekog plivača ili vaterpolistu.

?? #istineilazi #prvatv

A post shared by Vladimir Kovačević (@vladimirkovacevicc) on Mar 17, 2018 at 3:02am PDT

Vladimir je odrastao u novobeogradskim blokovima, ne sanjajući da će se jednog dana baviti glumom:

- U glumu sam se zaljubio još kao dete uz TV serije i filmove. Nisam tada slutio da će gluma biti moj životni poziv - rekao je popularni Arsa za Glossy i otkrio kako je upisao glumu:

Prijemni ste položili iz prvog pokušaja?

- Da, i bez ičije pomoći. Izabrao sam da se predstavim kao Jerotije iz "Sumnjivog lica" i monologom iz "Mletačkog trgovca", govorio sam stihove pesme "Greh" Duška Trifunovića, a moj glavni pik su bile imitacije poznatih ličnosti. Imitirao sam Josifa Tatića, Buks ov knjige i Kristijana Golubovića. Mora da im se to svidelo kad su me primili. 

Tako je i ovoga puta, kada je ekipa serije "Istine i laži" nakon emitovanja poslednje epizode u ovoj sezoni bila u gostima kod Ivana Ivanovića, Vladimir imao svoj šou i imitirao je Acu Lukasa, Kristijana Golubovića, Milomira Marića, Zmaja od Šipova, Vlada Georgieva i Feđu Stojanovića.

hellomagazin.rs/m.g. Instagram/vladimirkovacevicc