Nikolija Jovanović: Moja mama odlično kuva, a Rea obožava bakinu kuhinju i sve ono što spremi

Nikolija Jovanović: Moja mama odlično kuva, a Rea obožava bakinu kuhinju i sve ono što spremi

Autor: | 08/07/2018

0

Od kako je postala baka, pevačica Vesna Zmijanac ne pojavljuje se u javnosti. Kako po gradskim krugovima kruže priče, ona se u potpunosti prepustila ulozi bake, te pored roditelja ona vodi računa o unuci Rei. Više nema vremena da se pojavljuje na prestončkim događajima, nastupe je smanjila, a za to vreme je desna ruka ćerki Nikoliji Jovanović i zetu Relji Popoviću.

Kada joj je potreban odmor ona ode u Atinu, gde ima velelepni stan, a u tim trenucima koristi priliku da se vidi sa bivšim partnerom Vladom Jovanovićem.

Nikolija je rekla da ne žive sa njenom majkom, već da ona svakodnevno dolazi u njihov stan na Vračaru.

- Nismo živeli sa mojom mamom ni ranije, da bi primetili neku razliku kako je kada ona ode na put ili nije sa nama. Svakako da nedostaje njen ručak kada na primer ode u Atinu da se odmori, a poznato je da odlično kuva, tako da se uvek iznova radujemo njenoj kuhinji i jelima koje sprema. Verujte da i Rea obožava bakinu kuhinju i sve ono što spremi - izjavila je Nikolija koja je potom odgovorila na brojne glasine koje kruže o tome da je Vesna smanjila broj nastupa od kako je postala baka.

- Naprotiv, rekla sam joj „mama, molim te, smanji posao“, pošto radi otkad je bila devojčica od osamnaest i dvadeset godina. I stvarno ne znam šta je sa njom, nije mi jasna uopšte. Imala je četiri koncerta u Bugarskoj zaredom, proslave, klubovi i trgovi. Rekla sam joj „stani sa nastupima, jer ti je to mnogo brz tempo koji zna da umori“ - kaže Nikolija.

Međutim, prema tvrdnjama pevačice, najviše u kući zbog obaveza zna da se požali mlada naslednica:

- Prva kukam sa mnogo manje godina, nego što to radi Vesna sada sa ovoliko - kroz smeh nam je rekla Nikolija. Sa druge strane, njihova naslednica Rea, za dva meseca proslaviće drugi rođendan, a ovaj bitan dan za njih slaviće u krugu porodice:

- Proslavićemo rođendan na intiman način, pošto ona nema mnogo drugara jer je mala, tako da će se naći bliski prijatelji i članovi porodice. U malom krugu ljudi, to je nekako najlepše.

U septembru će proslaviti dve godine njihovoj ćerki Rei. I dok najviše Nikolija popušta kada je vaspitanje u pitanju, Relja je ipak stoži otac.

- Najviše sam je ja razmazila, za razliku od svih ostalih članova porodice. Sve joj dopuštam i smatram da sve može kod mene, dok kod tate je sve drugačije jer joj ne dopušta sve - izjavila je Nikolija na šta se Relja složio sa njenim rečima.

hellomagazin.rs Hello/Arhiva