Budva kao tradicionalni izbor: Porodica Đogani uživa na moru u Crnoj Gori

Budva kao tradicionalni izbor: Porodica Đogani uživa na moru u Crnoj Gori

Autor: | 17/08/2018

0

Luksuzni kompleks „Splendid“, pravi grad u malom i savršeno mesto za porodični odmor nadomak Budve „na pjenu od mora“, i ove godine je letnja baza Đoleta Đoganija. Popularni denser i čovek zvani brend u prestižnom rizortu uživa sa suprugom Vesnom, sinom Adrianom, ćerkama Laurom, Silvijom i Marinelom, i unukom Tijom.

Dok je prethodnih sezona u dečjem bazenu učio sina da pliva, sada je postao „trener“ najmlađoj ćerki i unuki kojima je, ako je suditi po veselim fotografijama, idealno društvo za igru bez prestanka. Nekada on i Vesna ugrabe koji trenutak za sebe, te nesmetano razmenjuju nežnosti pod palmama. Ali, čak i tada budno motre na Lauru, Adriana i Tiju koji ne izlaze iz vode.

- Već devet godina letujemo u Bečićima. Pridružile su nam se i ćerke koje imam iz braka sa Slađom, uživamo, sunčamo se. Volimo da budemo zajedno. Klinci se odlično slažu. Vesna i Silvija su u isto vreme bile u drugom stanju, tako da imaju dosta zajedničkih tema oko dece i vaspitavanja - kaže čuveni plesač i muzičar koji je ozbiljno zagazio u šestu deceniju, ali je, kao što se vidi po njegovim skladno izvajanim mišićima, u odličnoj kondiciji.

Đole i Vesna imaju brak na kakvom im zavidi cela estrada, a razlika od dve decenije gotovo se ne primećuje. A i kako bi kada Đogani izgleda bolje od mnogih mlađih muškaraca. Nije sve u izgledu, naravno, ima nešto i u drugim receptima.

- U braku je najvažnije razumevanje, u svim situacijama. Partneri se s godinama menjaju, nisu isti kao na početku veze. Važno je da se međusobno podržavaju i budu dobri prijatelji, da jedno drugom izlaze u susret, pomažu, budu nežni i pažljivi, da otvoreno pričaju o problemima i rešavaju ih na razuman način.

Život čine male, jednostavne i uobičajene stvari, a u Đoganijevoj biografiji nesumnjivo je najvažnija porodica.

- Nama je svaki dan bitan. Prošlost se ne vraća, za budućnost ne znamo kakva će biti. Ne treba stvarati iluzije, već živeti sad i ovde. Svestan sam toga i zato sam stalno sa svojom decom. Jedina preokupacija su mi igra sa decom i zagrljaji sa ženom. Novac mi nije prioritet, radim onoliko koliko mi treba da usrećim ljude oko sebe - iskren je denser, koji posle 16 dana odmora pod suncem Budvanske rivijere planira još dva kratka putovanja do Italije.

U septembru sve ispočetka, škola i nastupi po Evropi do narednog juna. Strogo se držim pravila da nikad ne radimo preko leta. To godišnje doba namenjeno je porodici.

 

Deana Đukić Luka Šarac
Tagovi: đogani

Pročitajte još