Biljana Tipsarević: Janko i ja nikada nismo dozvolili da porodica ispašta zbog naših poslova

Biljana Tipsarević: Janko i ja nikada nismo dozvolili da porodica ispašta zbog naših poslova

Autor: | 19/08/2018

0

Dizajnerka Biljana Tipsarević poslednjih godina postala je jedna od vodećih ženskih imena u svojoj branši. Dame ne žale novac kada je reč o njenim kreacijama, jer su to modeli koje godinama mogu da se nose i uvek su moderni.

Biljana je prava super žena koja uspeva da stigne sve, da bude dobra i posvećena mama malenoj Emili, supruga koja uvek pruža bezrezervnu podršku svom mužu, teniseru Janku Tipsareviću, ali i uspešna poslovna žena koja ciljeve koje zacrta uvek i ostvari.

U akciji i spremanju nove kolekcije smo je i zatekli Biljanu u njenom butiku u Beogradu, a ona nam je otkrila šta novo spremna za jesen.

- Upravo smo u završnoj fazi nove jesenje kolekcije. Radimo svakodnevno i uskoro ćemo sve da završimo kako bi novu kolekciju predstavili početkom septembra. Ovo su oni dani kada su pomešani umor, ali i zadovoljstvo - kaže Biljana za Alo i dodaje čime je ovog puta bila inspirisana kada je radila.

- Inspiraciju pronalazim uvek u različitim stvarima. Sada su me inspirisali putovanja i porodica, ali ipak najviše volim da osluškujem svoje mušterije jer su oni najiskreniji i ti komentari mi najviše znače - iskrena je Biljana kojoj je najbitnija podrška supruga Janka u onim “kritičnim” završim momentina.

- Kada radim, pogotovo kada smo pred sam kraj neke kolekcije i malo nam fali do zavr[etka, u ateljeu znam da budem i po 12 sati. Tada mi je najbitnije da me Janko razume i da mi pruži podršku kako bismo sve savršeno ukopili - kaže Biljana za pomenuti list.

Ona je kratki predah imala početkom jula sa suprugom Jankom, sa kojim je proslavila osam godina braka i to u romantičnoj Italiji.

- Moje i Jankovo zajedničko letovanje bilo je ove godine na Sardiniji i to smo se trudili da uklopimo da tamo budemo za vreme naše godišnjice braka. Savršeno je bilo, divan spoj prirodnih lepota i drevnih istorijskih građevina koje smo obilazi upotpunili su naš divan odmor - kaže dizajenrka koja dodaje da će se truditi da prati Janka kao i do sada na svim turnirima.

Foto Patrik Rejnoso

- Ni Janko i ja nikada nismo dozvolili da porodica ispašta zbog naših poslova, uvek smo znali da postavimo šta su naši prioriteti, a sada je to Emili i sve što je vezano za nju, a ja ću se uvek truditi da budem uz supruga kao i do sada - kaže Biljana i ponosno otkriva da je ćerkica prava tatina princeza.

- Janko je mnogo veći autoritet za Emili od mene, ja sam još uvek popustljiva, ali iako sam ja dobar policajac, ona je prava tatina ćerka. Ona obožava sport, čak je kao i tata krenula na tenis, moda je nešto ne interesuje previše - našalila se Biljana.

hellomagazin.rs Patrik Rejnoso