Dragan Stojković Piksi: Jednoga dana ću možda voditi Srbiju, niko to ne zna

Dragan Stojković Piksi: Jednoga dana ću možda voditi Srbiju, niko to ne zna

Autor: | 26/09/2018

0

Legendarni Dragan Stojković Piksi u intervjuu za "Frans Pres" je otkrio zašto je odbio ponudu Fudbalskog saveza Srbije da vodi Orlove na Mundijalu u Rusiji.

Sjajni stručnja ne odbija mogućnost da jednog dana preuzme nacionalni tim.

- Tehnički je bilo moguće, ali sa druge strane mislim da bi to bilo malo ne neprofesionalno, ali malo neozbiljno. Devet od 10 trenera bi odlučilo da prihvati takvu ponudu, ali ja sam onaj deseti koji je rekao ne. Jednoga dana ću možda voditi Srbiju, niko to ne zna - rekao je Stojković.

Piksi je otkrio i kako mu je jedna gol 2015. godine potpuno promenio život. Naime, Stojković je bio glavni kandidat da zameni Gerija Monka na klupi Svonsija.

- Tri puta sam razgovarao sa gazdom Svonsija. Činilo se da je sve u redu, a onda je Svonsi pobedio Arsenal na Emirejtsu sa 1:0. Bili biste ludi ako biste promenili trenera posle takve pobede. Onda, 10 dana nakon mog dolaska u Kinu dobio sam poziv od njih. Rekao sam: 'Sad je kasno, prijatelju, ja sam u Kini. Rekao sam da ne mogu da promenim svoju odluku, već sam ovde. Ali u budućnosti, ne znam, videćemo. Ne žalim zbog toga, apsolutno ne žalim - rekao je Piksi.

hellomagazin.rs Hello/Arhiva