Minja Miletić: Političari mi se ne udvaraju, beže od mene, neće ni u emisiju da dođu

Minja Miletić: Političari mi se ne udvaraju, beže od mene, neće ni u emisiju da dođu

27/11/2018

0

Urednica i voditeljka jutarnjeg programa TV N1 Minja Miletić važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki na domaćoj javnoj sceni, a iako retko priča o svom privatnom životu, otkrila je za “Blic” da važi za velikog romantika, da se nikada ne libi da pokaže svoje emocije, ali i da političari nisu neki zavodnici.

- Ma kakvi da mi se udvaraju političari. Svi beže od mene, neće ni u emisiju da mi dođu. Valjda zbog teških pitanja, ne znam šta bi mogao da bude drugi razlog - kroz smeh kaže Minja, i dodaje da se ne plaši ljubavi, već da je, naprotiv, pravi romantik.

- Jesam romantična i te kako. I moj horoskop govori o tome, mi Rakovi smo posebno romantični. Meni nikad nije problem i umem da pokažem emocije, zaplačem čak i uz pesmu ako mi dotakne dušu. Treba pokazati emocije, suze su okej - ističe atraktivna voditeljka.

Urednica Jutarnjeg programa navodi da joj nedostaje vreme kada su se muškarci više trudili da osvoje žene.

- Žene uvek padaju na romantiku, na lepe reči, na udvaranje. Kako kaže ona poslovica, „Ne postoji neosvojiva tvrđava, postoje samo loši borci”. Svi oni momci osvajači malo su tu ulogu izgubili, tu treba da muškarci budu malo drugačiji i nadam se da će se vratiti toj ulozi osvajača i nastaviti da osvajaju žene - kaže poznato TV lice, i otkriva da iako su se vremena promenila i muškarci više ne obasipaju lepim rečima žene, ona zna kako da se bori sa nepristojnim komentarima.

- Sve zavisi od koga su takvi komentari i na kom mestu se to dešava. Ali mislim da umem da budem oštra i da odgovorim, i onda im je bolje da se povuku - iskrena je voditeljka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) on May 29, 2018 at 3:13am PDT


Minja je nedavno za „Blic” otkrila da joj nije naporno da se budi rano.

- Moj dan počinje između pola pet i šest. Posle toga sednem da prelistam štampu, pipremim pitanja za gosta, pa sledi kolegijum za sutra. I kada se vratim kući, nema stajanja. Odmah radim, i pripremam se za sutrašnju emisiju.Postajem rasterećenija četvrtkom posle emisije. Meni tada počinje vikend s obzirom na to da ne radim petkom. Ali uglavnom radim sve ovo što i drugi rade - rekla je tada Minja, i dodala da su retki momenti kada nije raspoložena, što mogu da potvrde i njeni prijatelji.

Mislila sam da ću biti lekar

Minja danas važi za jedno od najprepoznatljivijih lica sa malih ekrana, međutim, njena prvenstvena želja nije bila da se bavi novinarstvom, već medicinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NajVoditeljke (@najvoditeljke) on Aug 13, 2016 at 5:01am PDT


- Upisala sam medicinski fakultet misleći da ću jednog dana raditi kao lekar, međutim nekako su mi se više vrata otvarala u medijima, jer sam paralelno dok sam studirala radila i u medijima. To je bilo vreme kada je bilo teško da dobiješ specijalizaciju, pa i danas je tako. I onda je došao trenutak kad sam morala da odlučim ili ću biti lekar ili novinar i prevagnulo je ovo drugo i srećna sam što je to tako - kaže Minja, i dodaje da ne žali što se odlučila za novinarstvo naspram medicine:

- Postojao je u početku neki žal, ali ne više. Zato i često kroz emisiju obrađujem teme koje imaju veze sa medicinom - rekla je Minja.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Luka Šarac/Instagram
Tagovi: minja miletić

Pročitajte još

Najnovije vesti