Noć za pamćenje: Dragana Mirković sa kolegama ispratila 2018. (FOTO)

Noć za pamćenje: Dragana Mirković sa kolegama ispratila 2018. (FOTO)

Autor: | 28/11/2018

0

Iako je do dočeka 2019. ostalo nešto više od mesec dana folk zvezda Dragana Mirković već je počela da proslavlja.

Ona je to uradila najpre sa kolegama koje je već tradicionalno ugostila na snimanju novogodišnjeg programa svoje televizije.

U jednom restoranu u Požarevcu desetine pevača među kojima su bili Neda Ukraden, Dara Bubamara, Željko Samardžić,  “Leksington bend”, “Amadeus bend”, “Regina”, i mnogi drugi, uživali su u gostoprimstvu Dragane i njenog supruga Tonija.

Svi su nazdravili za uspešnu godinu za njima i poželeli jedni drugima sve najlepše u novoj godini. Naravno, nisu izostale ni novogodišnje dekoracije ni fantastična scenografija u kojoj su pevači otpevali svoje hitove kojima će uveseljavati gledaoce u najluđoj noći, ali i tokom praznika.

- Preko godine retko imamo priliku da se srećemo pa su ovakva snimanja prilika da se družim sa kolegama i da se lepo ispričamo. I zaista, uvek uživam kada dođem na snimanje novogodišnjeg programa. Ove godine se posebno radujem praznicima jer ću za doček prvi put pevati u Srbiji i to na Zlatiboru na trgu, i potrudiću se da svima koji dođu na ovu planinsku lepoticu priredim muzički događaj za pamćenje - rekla je Dragana koja će se sa kolegama družiti tokom dva dana snimanja, a potom počinje sa pripemama za svoj novogodišnji koncert.

Hellomagazin.rs Jelena Vajner

Pročitajte još

Najnovije vesti