Zoran Cvijanović: Ostvario mi se san, oduvek sam želeo da budem plesač!

Zoran Cvijanović: Ostvario mi se san, oduvek sam želeo da budem plesač!

Autor: | 06/12/2018

0

Porodični spektakl "Krcko Oraščić - ostvarenje sna" imaće premijeru 22. i 23. decembra u Kombank dvorani, a u čuvenoj bajci koja će se ovoga puta realizovati u modernoj verziji, uz ples, glumu, sport i pevanje, prvi put će se kao plesač oprobati glumac Zoran Cvijanović kao lik čuvenog koreografa Marijusa Petipa, koji će se pojaviti kroz lik Klarinog dede.

- U naslovu lepo piše "ostvarenje sna". To je upravo ostvarenje mog sna, jer sam oduvek želeo da budem plesač. Kada je Ašhen Ataljanc davno išla na ispit, morao sam da je zamenim na jednoj probi i odigram njene korake. To se prepričava i dan-danas. Evo, posle toliko vremena Ašhen je shvatila da imam želju za tim i sad mi je dala ovu priliku da zaigram. Ovo je plesna priprema za prelazak na ovaj svet - rekao je Cvijanović i dodao da su najveće uzbuđenje za njega 100 dece koja će biti na sceni i ovom prilikom pokazati sve svoje talente.

Uigrani tim okupljen oko svetski priznate primabalerine i balet majstora Ašhen Ataljanc, uz scenario i režiju pozorišnog reditelja Marka Manojlovića, raskošnu scenografiju i specijalne efekte, napraviće dosad neviđenu predstavu za decu u srpskoj produkciji. U ulozi Krcka naći će se glumac Stevan Piale, a devojčice Klare balerina i glumica Anisja Gavrilović.

Svojim glasom predstavu će obojiti i talentovana Lena Stamenković, učesnica "Pinkovih zvezdica" i Dečje pesme Evrovizije 2015. godine.

- Klasična priča o borbi dobra i zla koja fascinira najmlađe dobiće novo savremeno ruho, uz spoj igre, muzike, sporta i glume, a više od 100 dece stvoriće pravu čaroliju na sceni. Smatram da je prenošenje znanja deci najvažnije i najlepše što radim. Ovim komadom deca se obraćaju deci i zato daju svoj maksimum. "Krcko Oraščić" pokazuje koliko samo celoviti i isceljeni možemo da nađemo pravu ljubav - kaže Ašhen Ataljanc.

hellomagazin.rs Promo