Luka Šulić u novogodišnjoj čestitki otkrio radosnu vest i oduševio obožavaoce

Luka Šulić u novogodišnjoj čestitki otkrio radosnu vest i oduševio obožavaoce

Autor: | 01/01/2019

0

Proslavljeni violončelista i član svetski poznatog 2Cellosa svojim je obožavaocima poželeo srećnu Novu godinu u ime svih članova svoje porodice koja će se, kako izgleda, povećati za jednog člana.

Luka Šulić i njegova supruga Tamara Zagoranski postali su roditelji početkom novembra 2017. godine, kada im se rodio sinčić Val.

Čast da objavi srećnu vest o dolasku prinove roditelji su ukazali upravo njemu, mada toga budući braca verovatno nije ni svestan.

'Mama i tata opet su to uradili', poručuje Val svojom majicom dok mama Tamara i tata Luka svojim izrazima lica ostavljaju utisak šokiranosti kao da su uhvaćeni s prstima u pekmezu.

 

View this post on Instagram

 

2019 here we come ?❤️ Happy New Year from all of us!!!??

A post shared by LUKA ŠULIĆ (@lukasulicworld) on Dec 31, 2018 at 12:54pm PST

Luka uvek ističe koliko mu je porodica važna, a brizi o Valu posvećen je od prvih trenutaka njegovog života.

Nedavno su 2Cellos rastužili svoje obožavaoce objavom da planiraju da uzmu predah.

'To je bilo suludo. Život, ritam i ubitačan tempo koji smo imali zadnjih osam godina je bio van pameti. Stvarno smo preterali. Imati 200 letova godišnje, konstantno koncerti, putovanja po svim kontinentima, snimanja... Jednostavno se moramo maknuti od svega', rekao je pre dva mjeseca Stjepan Hauser za RTL Exkluziv.

Luka je svaku priliku koristio kako bi bio s porodicom, ali ubitačan tempo nije pružao dovoljno mogućnosti da uživa sa svojim najmilijima.

Svetski poznati violončelistički dvojac odradiće još veliku američku i australijsku turneju koja će potrajati sve do aprila, nakon čega misle da malo stanu na loptu i kako je rekao Hauser 'posvete se nekim drugim stvarima u životu'.

On će nastaviti svoju samostalnu muzičku karijeru, a sad je jasnije i čime će se u predahu od vrlo uspješne muzičke karijere baviti Luka Šulić.

 

View this post on Instagram

 

Merry Christmas ❤️?? #merrychristmas #family #Love

A post shared by LUKA ŠULIĆ (@lukasulicworld) on Dec 24, 2018 at 2:12pm PST

hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: luka šulić