Milica Todorović uskoro pravi pauzu u karijeri?

Milica Todorović uskoro pravi pauzu u karijeri?

Autor: | 21/02/2019

0

Iako su pet godina zajedno, o vezi pevačice Milice Todorović (28) i njenog dečka Miloša malo se zna.

U javnosti se nikada ne pojavljuju zajedno, mada intenzivno poslovno sarađuju s obzirom na to da je on pozorišni reditelj i da joj često pomaže oko koreografija za koncerte i snimanja spotova.

- Miloš mi je zaista velika podrška. Radimo na plesu i glumi za spotove i nastupe, njegovi saveti su mi uvek dragoceni pošto je pozorišni reditelj, uz to se i godinama bavio plesom.

Na pitanje da li će uskoro ozvaničiti vezu, milica iskreno odgovara da ne zna, ali napominje da joj je proradio majnčinski instinkt.

- Videćemo šta će se desiti. Mnogo bih volela da u skorije vreme rodim dete. Ipak, mislim da se to ne može planirati, poznajem parove koji godinama pokušavaju da postanu roditelji pa im ne ide. Nikad ne možeš biti siguran kad je pravi trenutak za dete, ali ja imam veliku želju da ga što pre dobijem - iskrena je bila milica u intervjuu za Gloriju.

Dok mnoge svakodnevne probleme rešava sama, pevačica se ne libi i da zatraži pomoć psihologa kad se suoči s krupnijim izazovom.

– Ne znam zbog čega postoje predrasude prema stručnjacima za mentalno zdravlje, valjda nam je takav mentalitet. Ti ljudi su se za to školovali, da bi mogli nekome da pomognu.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević