Sergej i Kristina Ćetković slave 20 godina braka: Sreća je naći pravu osobu sa kojom ćeš da deliš i dobro i zlo

Sergej i Kristina Ćetković slave 20 godina braka: Sreća je naći pravu osobu sa kojom ćeš da deliš i dobro i zlo

Autor: | 02/03/2019

0

Pop zvezda Sergej Ćetković uvek bio jedan od onih koji su svoju privatnost čuvali samo za sebe. Ipak ova godina je za njega posebno značajna, osim što proslavlja 20 godina uspešne karijere i dve decenije je  u braku sa suprugom Kristinom pa otkriva koji je recept za dug i uspešan brak.

- Ne znam ni sam koji je recept za to... Poenta je da imaš puno sreće u životu i da nađeš pravu osobu sa kojom ćeš da deliš i dobro i zlo - i da to traje!- rekao je za Informer i otkrio da li je strog tata ćerkicama  Mili i Loli.


- Kada živiš sa tri princeze, a one su stalno princeze, onda ti nije nimalo lako da sa tim izađeš na kraj. Ja uvek kažem: one me drže kao malo vode na dlanu. Dobre su one devojčice, veoma su žive i zanimljive i svaki dan mi daju mnogo materijala za posao kojim se bavim.


- Pokušavam malo i da budem strog. Shvatio sam da, kad dobiješ decu, hteo ne hteo, pretvoriš se malo u svoje roditelje. Sve što im govoriš shvatiš da si već čuo od svojih roditelja, ali moraš to da radiš, jer brineš. Pokušavam ja da budem strog, ali nikako mi to ne polazi za rukom-rekao je za Informer.

 

 

 

 

.

Hellomagazin.rs Boško Karanovic/Luka Sarac

Pročitajte još

Najnovije vesti