Oduševila sve: Senidah predstavila prvi album i spot za pesmu "Crno srce"

Oduševila sve: Senidah predstavila prvi album i spot za pesmu "Crno srce"

Autor: | 26/03/2019

0

Balkanska muzička zvezda Senidah u Beogradu je promovisala album pod nazivom "Bez Tebe" u izdanju Bassivity Digital. Pored hit singlova "Slađana", "Belo", "Bez tebe" i "Nisi bio tu", popularna pevačica objavila je još šest novih pesama i spot za singl "Crno srce".

U izdanju u kakvom do sada nije viđena, u elegantnoj haljini, sa prepoznatljivim crnim naočarima, Senidah je pozirala pred mnogobrojnim fotoreporterima, dok su brojne novinarske ekipe čekale za njenu izjavu.

Ovakvo interesovanje medija pokazuje da je tokom godinu dana, od izlaska pesme "Slađana" do danas, Senidah prešla put od internet senzacije do jedne od najvećih muzičkih zvezda današnjice.

Promociji njenog muzičkog prvenca prisustvovali su i ostali Bassivity izvođači: Sara Jo, Coby, Mili, Fox, koji su takođe bili sjajno raspoloženi.

Na samom početku večeri, u ime izdavačke kuće, prisutne je pozdravio Relja Milanković, poznatiji kao Reksona, koji je izrazio veliko zadovoljstvo zbog saradnje sa Senidah, a ujedno i najavio muzički događaj Bassivity Digital Showcase, koji će 20. aprila u Hali Sportova okupiti sve Bassivity ekskluzivce.

Posebno oduševljenje svih prisutnih izazvalo je premijerno prikazivanje spota za pesmu "Crno srce", koju je za Senidah komponovao i producirao Coby.

Pogledajte spot za pesmu "Crno Srce":

hellomagazin.rs Dragan Medaković
Tagovi: senidah