Jelena Karleuša sakrila tugu i nastavila dalje: Znam da imam najbolji tim i da je kod mene pobednik!

Jelena Karleuša sakrila tugu i nastavila dalje: Znam da imam najbolji tim i da je kod mene pobednik!

Autor: | 31/03/2019

0

U današnjem "Zvezde Granda Specijalu" mentori ovog muzičkog talent šou-programa birali su parove kandidata koji će se takmičiti jedni protiv drugih u trećem krugu, a ova emisija je ujedno bila i prva u kojoj se Jelena Karleuša pojavila nakon smrti majke Divne Karleuše.

Pevačica je ostavila svoje emocije po strani, te je uglavnom celu emisiju provela nasmejana, šaleći se sa kandidatima i članovima žirija.

– Ko god bude protiv tebe - nema šanse, tako da ti već čestitam prolazak u četvrti krug! - poručila je Jelena jednom od svojih kandidata, a potom se obratila svom večitom oponentu - Viki Miljković.

https://www.instagram.com/p/BvrceZCDBp4/

- Kako si, Viki, jesam li ti nedostajala? – upitala ju je ona uz osmeh, a zatim, nakon niza komplimenata od strane Miljkovićeve, Karleuša je dodala:

– Tako, reci mi neku lepu reč, I od tebe to da čujem.

Pevačica je šaljivo komentarisala kandidate drugih mentora, te je tako govorila da će oni za njene pulene biti "meze" ili "grickalice", dok je takmičare produkcijskog žirija, koji čine Saša Popović i Snežana Đurišić, nazivala "ekipom otpisanih".

 

- Vi zapravo niste ekipa otpisanih neko ekipa "Panik-taster" - dodala je ona kroz smeh, aludirajući na to što je produkcija svoj tim sastavila od onih kandidata koje niko od članova žirija nije hteo.

Naposletku, Karleuša se obratila svojim kandidatima poslednjim rečima pred kraj emisije.

- Ja uglavnom neću biti tu za vas. Sa vama će uglavnom raditi Ivana, ali ja znam da imam najbolji tim i da je kod mene pobednik!

hellomagazin.rs Printscreen/Youtube