Lepa Brena otkrila: Boba nije bio uz mene tokom operacije

Lepa Brena otkrila: Boba nije bio uz mene tokom operacije

Autor: | 04/04/2019

0

Folk zvezda otkriva da je duže imala problema sa vidom, kao i da je sada srećna što je njenim mukama došao kraj.

Kao i obično, Lepa Brena bez zadrške i sasvim otvoreno ispričala kako se oseća nakon operacije očiju, za koju je javnost saznala iz njene objave na Instagramu.

- Ljudi, sad sam nova žena koja odlično vidi. Operacija laserskog skidanja dioptrije je izvrsna stvar. Bila sam luda što ovo ranije nisam uradila iako sam još pre šest godina čula za doktora Nikicu. Kad sam čula da ima ordinaciju i u Novom Sadu, preglede smo zakazali Boba, Kata i ja. Ljubazna doktorka nas je pregledala i svima nam zakazala operacije već sledeće nedelje. Bilo je to na prepad, ali odlično je ispalo - prepričava Brena za “Blic”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Apr 1, 2019 at 12:34pm PDT


Pevačica objašnjava šta je tačno tištalo prethodnih godina i kako se njen problem reflektovao na svakodnevicu.

- Ja sam imala problem sa čitanjem i stalno sam tragala za naočarima kad nešto treba da pročitam ili uradim nešto pipavo. Pritom nisam do ovog pregleda ni znala da imam i minus dioptriju. Posle skidanja dioptrije naočare mi više ne trebaju. Živim mnogo komfornije, praktično mi se popravio kvalitet života -
ističe Brena.

- Posle operacije Kata i ja smo svratile kod mog brata i snajke u Novom Sadu da prenoćimo kod njih. Uveče smo svi zajedno gledali film. Znači da oporavka posle ovog zahvata nema jer čim ustaneš nov si čovek sa očima koje sve vide - kaže Brena vidno ushićena, pa dodaje:

- Medicina je toliko napredovala, da je to prosto neverovatno. Ranije su ljudi morali da se muče i žive sa nekim problemima koje danas rešavaju takoreći u sekundi - zaključuje Lepa Brena, i završava u šaljivom tonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Aug 26, 2018 at 6:09pm PDT


- Boba je pobegao u inostranstvo, vadi se na posao da ne bi otišao na zakazanu operaciju, a verovatno je hteo da Kata i ja probijemo led, pa da vidi šta ga čeka i kakav je ishod - smejući se kaže folk zvezda.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanović/ Instagram
Tagovi: lepa brena

Najnovije vesti