Snežana Dakić: Prednost zrelih godina je što ništa ne moraš - stavove i život si izgradio, potvrdio, dokazao

Snežana Dakić: Prednost zrelih godina je što ništa ne moraš - stavove i život si izgradio, potvrdio, dokazao

Autor: | 21/11/2019

0

Poznata voditeljka se oseća srećno i zadovoljno u svojoj koži

Budući da živimo u doba "ejdžizma" u kome se glorifikuju savršenstva i dozvoljavaju samo mladost i lepota, za mnoge ljude su godine i starenje tabu tema. Posebno ličnostima iz javnog života jer su one konstantno izložene kritikama i sudu javnosti.

Popularna voditeljka Snežana Dakić taj problem nema jer, kako kaže, sve je radila  u svoje vreme. Zato sada, kada je iza nje jubilarni 50. rođendan, ponosno ističe šta su prednosti zrelih godina.

– Prednost zrelih godina je uglavnom u tome što ništa ne moraš. Mislim, nije ti nužno, a možes ako hoćeš. Imas sebe, svoje stavove i svoj život. Izgradio si ih pošteno. Prekalio. Potvrdio. Dokazao. Nisi ni izmislio, ni umislio. I onda samo biraš: hoću-neću. Nije obavezno. A nivo kompromisa na koji pristaješ je stvar tvoje volje i želje: koliko želis da pobediš svoj ego i da se prilagodiš, koliko je to važno tebi i drugima, napisala je i istakla da je važno raditi sve u svoje vreme.

Snežana Dakić: Muškarac više nije mužjak koji će doneti hranu u kuću i zaštiti porodicu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on May 21, 2019 at 2:50pm PDT


– Na primer – ne grabiš za nekim prilikama, jer si ih već ranije iskoristio – u svoje vreme, ne grabiš za svakom ljubavnom ponudom, jer imaš iskustvo i vec znaš šta može da ide, a šta ne, ne grabiš za svakom zabavom, jer želiš da se odmaraš, da sačuvaš energiju, pošto znaš da ti se tamo neće dogoditi ništa ni novo ni nepoznato, a možeš i da se zabaviš , ako si raspoložen za to. Sve u svemu, samo sačuvajte sebe, i sve je dobro! Barem bi bilo logično da je tako, to je savršen scenario - zato gledajte da radite sve u svoje vreme – zaključila je voditeljka.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram/Snezana Dakic
Tagovi: snežana dakić

Najnovije vesti