Katarina Šišmanović otkriva za novi Hello!: Manjak kilograma mi je ugrozio zdravlje!

Katarina Šišmanović otkriva za novi Hello!: Manjak kilograma mi je ugrozio zdravlje!

Autor: | 25/01/2017

0
Foto: Mirko Tabašević

Voditeljka emisije "Sve za ljubav", Katarina Šišmanović, pobornica je prirodnog izgleda, nije veliki ljubitelj šminke, ali dosta pažnje polaže na negu kože. Za razliku od većine žena, zanosna tridesettrogodišnjakinja nikada nije imala problem sa viškom, već sa manjkom kilograma, koji joj je u jednom trenutku ugrozio zdravlje. Zbog toga je naučila koliko je važna pravilna ishrana, te se na njenom meniju uvek nalaze zdrave namirnice.

 

Na čemu se bazira vaša ishrana?

- Moja ishrana se bazira na zdravim mastima i proteinima, a trudim se da unosim manje ugljenih hidrata i šećera. Nekada nisam obraćala dovoljno pažnje na zdravlje i ishranu, ali  je postojao jedan period kada sam mnogo smršala i kada sam počela da se osećam loše. Manjak kilograma je nezdrav, baš kao i višak, i dovodi do brojnih poremećaja u organizmu. U jednom momentu imala sam 52 kilograma, što na moju visinu od 178 santimetara nije bilo normalno ni po kojim parametrima. naročito ne po zdravstvenim. Tada sam u svoju ishranu uključila jaja, crveno meso, divljač, morsku ribu, slaninu, kajmak, sir, maslinovo ulje, koštunjavo voće i za dve i po godine uspela sam da se ugojim oko osam kilograma, a što je najznačajnije, zdravlje mi se drastično poboljšalo. Svako bi trebao da sluša svoj organizam i da mu daje ono što mu je potrebno. Sada se osećam mnogo bolje, imam više energije. Na teži način sam saznala šta je pravilna ishrana za moj organizam i sada to i te kako poštujem.

A šta je još lepa Katarina otkrila o tome kako neguje kosu i čime održava svoj ten, kao i da li posećuje kozmetičara i kako nanosi mejkap, možete pročitati u najnovijem broju magazina Hello!

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Mirko Tabašević