
Voditeljka emisije "Sve za ljubav", Katarina Šišmanović, pobornica je prirodnog izgleda, nije veliki ljubitelj šminke, ali dosta pažnje polaže na negu kože. Za razliku od većine žena, zanosna tridesettrogodišnjakinja nikada nije imala problem sa viškom, već sa manjkom kilograma, koji joj je u jednom trenutku ugrozio zdravlje. Zbog toga je naučila koliko je važna pravilna ishrana, te se na njenom meniju uvek nalaze zdrave namirnice.
Na čemu se bazira vaša ishrana?
- Moja ishrana se bazira na zdravim mastima i proteinima, a trudim se da unosim manje ugljenih hidrata i šećera. Nekada nisam obraćala dovoljno pažnje na zdravlje i ishranu, ali je postojao jedan period kada sam mnogo smršala i kada sam počela da se osećam loše. Manjak kilograma je nezdrav, baš kao i višak, i dovodi do brojnih poremećaja u organizmu. U jednom momentu imala sam 52 kilograma, što na moju visinu od 178 santimetara nije bilo normalno ni po kojim parametrima. naročito ne po zdravstvenim. Tada sam u svoju ishranu uključila jaja, crveno meso, divljač, morsku ribu, slaninu, kajmak, sir, maslinovo ulje, koštunjavo voće i za dve i po godine uspela sam da se ugojim oko osam kilograma, a što je najznačajnije, zdravlje mi se drastično poboljšalo. Svako bi trebao da sluša svoj organizam i da mu daje ono što mu je potrebno. Sada se osećam mnogo bolje, imam više energije. Na teži način sam saznala šta je pravilna ishrana za moj organizam i sada to i te kako poštujem.
Pročitajte još
Anđelina Džoli prvi put pokazala ožiljke posle odstranjivanja dojki
Anđelina Džoli prvi put pokazala ožiljke posle odstranjivanja dojki
16/12/2025
Saznajte višeAtina i Nika Tošić krenule maminim stopama, večeras u 22h premijera
Atina i Nika Tošić krenule maminim stopama, pokreću novi biznis
16/12/2025
Saznajte višeKo je doktor Kovač, novi član stručnog štaba Novaka Đokovića?
Novak Đoković ima novog člana stručnog štaba
16/12/2025
Saznajte višeU Beogradu živi duže od pola života, ali ovo je rodni grad Nebojše Milovanovića
Rodni grad Nebojše Milovanovića je blizu Beograda
15/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)