Lokica Stefanović podsetila na svađu sa slavnim pevačem: Volela bih da se pomirim sa Zdravkom Čolićem

Lokica Stefanović podsetila na svađu sa slavnim pevačem: Volela bih da se pomirim sa Zdravkom Čolićem

Autor: | 08/02/2017

0

Lokica Stefanović, poznata domaća koreografkinja i balerina, koja je veliku slavu stekla zahvaljujući plesnoj grupi "Lokice", podsetila je danas na jednu malo poznatu priču sa domaće estrade o kojoj je "Hello!" već pisao.

Gostujući u emisiji "150 minuta" Lokica je podsetila javnost da sa čuvenim pevačem Zdravkom Čolićem, s kojim je njena plesna grupa uspešno sarađivala, nije progovorila ni reč gotovo 40 godina.

Čola otkrio koja mu je najomiljenija pesma

Ona je objasnila da je svaki njen kontakt sa Čolićem prestao još davne 1979. godine zbog pomalo bizarnog razloga, jer je u dokumentarnom filmu "Pjevam danju, pjevam noću" reditelja Jovana Ristića Rice izjavila da "Zdravko nije talentovan za igru".

- Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Morala sam to da kažem jer je Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talenat za igru, a vežbanjem smo napravili rezultat. Naučio je da igra - rekla je Lokica.

Zdravko Čolić: Slovenke su mi uvek bile atraktivne

Ona je dodala i da je nakon svih ovih godina spremna da pruži ruku pomirenja slavnom pevaču.

- Volela bih da se pomirimo zbog njegovih ćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta - rekla je Lokica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!

Pročitajte još

Najnovije vesti