Kolege s nestrpljenjem očekuju povratak Milene Dravić pred kamere

Kolege s nestrpljenjem očekuju povratak Milene Dravić pred kamere

Autor: | 12/02/2017

0


Milena Dravić je posle smrti supruga Dragana Nikolića završila u bolnici. Nakon što je u septembru prošle godine viđena u invalidskim kolicima, a naknadno se pisalo i da je operisala štitastu žlezdu, stižu vesti da je Milena konačno ojačala. Glumac Mima Karadžić otkriva da je ekipa serije "Komšije" očekuje ovih dana na setu.

“Dobričin prsten” ove godine godine pripao Mileni Dravić

- Čekamo je s nestrpljenjem. Sa Milenom je moj brat Milan pričao juče i mislimo da će Milena nastaviti snimanje serije "Komšije", koje počinje prekosutra. Termin je određen u dogovru sa RTS-om. Svi se radujemo povratku Milene Dravić - uz osmeh priča Mima, a prenosi alo.rs.

Mima Karadžić dodaje da je i Mira Banjac, Milenina zamena tokom bolovanja, obeležila seriju.

- Mira je fenomenalno odrigrala tu ulogu. Gledati Miru Banjac kako u njenim godinama šipči po Adi Bojani i uveče se provodi sa nama, ma to je predivno - prepričava Mima, koga uskoro očekuje premijera filma "Biseri Bojane", u kojem tumači lik kriminalca.

Milena Dravić: Mnogo mi je teško bez Dragana!

- Igrao sam svašta, igrao sam i homoseksualca, što ne bih i kriminalca. Ne mislim da je to loše. Nikola (Mimin lik), osim što je kriminalac, on pokušava da bude i dobar otac. Igrao sam tolike godine i Sava Bačića. On je bio čovek na ivici kriminala i promiskuiteta, a opet je bio čovek koji je znao da zaplače i da bude romantičan - objašnjava glumac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!, Hello!/Janko Petković

Pročitajte još