Marija Vicković o tračevima: Ne želim da energiju trošim na takve stvari

Marija Vicković o tračevima: Ne želim da energiju trošim na takve stvari

Autor: | 18/02/2017

0

Ubrzo nakon što je objavljeno da se Branislav i Nina Lečić razvode, počeli su da se pojavljuju tračevi da je Marija Vicković pravi razlog zbog koga se taj brak raspao.

Sada je popularna glumica odlučila da prvi put javno progovori o toj temi, naročito kada su se pojavile i medijske spekulacije o tome da je Marija ljubavnica Branislava Lečića.

- Niti sam negirala, niti sam potvrdila to. Prosto se nisam oglašavala jer ne želim da gradim karijeru na taj način - rekla je Marija Vicković u emisiji "Ekskluziv", a prenosi alo.rs.

Marija Vicković: Ne prihvatam sve uloge

Spekulacije o romansi dvoje glumaca inicirale su njihove zajedičke fotografije iz Osla i Londona, gde su gostovali sa predstavom "Indigo".

- Svi danas imamo društvene mreže na kojima objavljujemo razne fotografije koje pokreću razne priče. To je prosto nešto što mora da vas prati - bili vi u nečemu ili ne. Bilo kakvo negiranje na ovu temu samo je trošenje moje energije koju usmeravam na druge stvari - rekla je glumica, ne želeći da demantuje vezu sa kolegom.

Za Branislava Lečića, kada je reč o poslu, ima samo reči hvale.

- U predstavi "Indigo" Lečić je reditelj, a ne glumac. On je vodio i Danicu i mene kroz taj projekat i ja sam se potpuno predala. On je toliko dobar reditelj, kao što je i dobar glumac - završava Marija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!
Tagovi: marija vickovic