Milica Dabović napadnuta, davio je bivši dečko: Simon je nakon svađe nasrnuo na mene i pretukao me!

Milica Dabović napadnuta, davio je bivši dečko: Simon je nakon svađe nasrnuo na mene i pretukao me!

Autor: | 20/02/2017

0

Košarkašicu Milicu Dabović juče je napao bivši dečko Šime Šiklić Simon, koji je pokušao da je udavi.

Košarkašica je nasilje prijavila policiji, koja je raspisala potragu za njenim bivšim dečkom.

Kako saznaje Blic, do incidenta je došlo oko 14 sati juče u stanu reprezentativke Srbije u košarci. Ona je policiji prijavila da ju je dečko, hrvatski državljanin Šime Šiklić, rukama stezao u predelu vrata nanevši joj lakše telesne povrede i ogrebotine na desnoj ruci.

Kako se sumnja do incidenta je došlo nakon što su se u javnosti pojavile fotografije Simona sa starletom Sorajom. Košarkašica je nakon toga za "Alo" rekla da nije znala da je njen dečko izašao sa starletom, da nakon izlaska nije došao kući i nije joj se javio.

Milica je dala izjavu za Telegraf, nakon incidenta - Jako sam potresena – rekla je uplakana sportistkinja na početku razgovora.

Ona se osvrnula i na detalje incidenta:

– Istina je da je Simon nakon svađe nasrnuo na mene i pretukao me. Ovo želim da kažem javno jer sam i sama pre dva meseca učestvovala u jednoj kampanji za borbu protiv nasilja, ne sluteći da će me stići takva sudbina. Prijavila sam ga policiji, sada je sve na državnim organima! Hoću samo da poručim da niko ne treba da trpi nasilje – rekla je Milica Dabović za Telegraf.

Međutim Simon ima malo drugačiju verziju priče:

- Soraja i ja smo prijatelji već pet godina, nas niko nije mogao da vidi da razmenjujemo nežnost. Zvali ste i Milicu i napravili ste mi problem. Ona se sad mnogo naljutila. Ja sam je zvao milijardu puta da izađe sa mnom i mojim drugarima, ali ona ne voli to. Desilo se da je naš sto bio pored Sorajinog stola, ona je bila sa svojim, ja sa svojim društvom, i ništa se nije desilo. Nije istina da nisam spavao kod kuće. Milica i ja živimo zajedno, ali imamo dva stana, ja sam spavao u drugom stanu. Ja sad idem u Francusku, ovo je kriminal šta mi radite - kroz smeh je rekao Simon za "Alo!".

Po uzoru na holivudske dive: Milica Dabović u providnoj crnoj haljini

- Već je nastao problem zbog moje izjave da bi spao s konja na magarca kada bi bio sa Sorajom. Mi smo se tada posvađali, pa je verovatno otišao u klub da joj se izvinjava. Drago mi je što se to desilo, sad lakše mogu da donesem odluku da prekinem vezu - rekla je Dabovićeva.

Košarkašica je bila više od godinu i po u vezi sa biznismenom Simonom, planirala da postane majka, ali imala želju da bude mama jedne princeze koju sanja.

- Volela bih da budem majka, na tome ćemo raditi kada prođu sve obaveze. Verovatno ako se ne vratim da igram sledeće godine pošto je i to bio moj plan, pa onda da dođu deca. Ne znam šta bih pre. U svakom slučaju godinu dana ću da se posvetim sebi i zbog toga trenutno nemam vremena za dete - pričala je Milica za Blic.

Na pitanje da li želi devojčicu ili dečaka, kao iz topa je odgovorila:

- Devojčicu. Odreći ću se i Simona i dečaka. Naravno, šalim se, samo nek je živo i zdravo, tako moja majka uvek govori - smejala se Milica i setno dodala:

- Jako volim žensku decu, i opet kažem naravno da je živo i zdravo, to je najvažnije, ali opet devojčica mi je... Sanjam je.

Milica Dabović: Najviše na svetu volim kada smo Simon i ja isto obučeni

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: Milica Dabović