Novi strašni detalji: Milica Dabović kaže da je godinu i po trpela batine

Novi strašni detalji: Milica Dabović kaže da je godinu i po trpela batine

Autor: | 22/02/2017

0

Bivša košarkašica Milica Dabović, koju je dečko Šime Simon Šiklić u nedelju po podne davio i naneo joj lakše telesne povrede kaže da to nije prvi put da je fizički nasrnuo na nju.

Milica tvrdi i da joj je Simon pretio ubistvom ako ode i prijavi ga policiji.

- Za vreme veze me je ubijao od batina i stalno mi je krao novac. "Hamer" koji je vozio je vlasništvo mog oca i bio je dogovor da ga proda. Taj auto mi nismo videli već tri-četiri meseca, nismo ni videli novac od prodaje tog auta. Otac je otišao da prijavi nestanak automobila. Nisu ovo prve batine, znao je mesecima da me mlati, samo sam ćutala i verovala da čovek može da se promeni. Verovala sam da će vratiti sve što mi je uzeo, verovala sam u bolje sutra, ali to se nije desilo - kaže Milica.

Milica Dabović najavljuje: Objavljujem knjigu u kojoj ću razotkriti sve lažljivce

Ona je izjavila i da su joj roditelji bukvalno rekli: "Hvala bogu da si ga konačno prijavila", jer su znali da me je on tuče poslednjih godinu i po dana.

- Pretio mi je da će me ubiti ako odem u policiju i onda sam morala da ćutim i da ne govorim ništa. Tada trpiš i sakrivaš modrice od javnosti. Pretio je da će mi ubiti porodicu ako nešto slučajno zucnem ili uradim - kroz suze priča Milica, a piše alo.rs.

Dodaje i da bivšeg dečka želi da vidi iza rešetaka.

- Ovo su mu poslednji trenuci slobode, a ja se trudim da ga strpam iza rešetaka jer to zaslužuje nakon svega što mi je uradio. Ne vraća se u svoj grad zato što mu tamo već prete da će ga ubiti - kaže Milica.

Milica Dabović puna gorčine: Možda nisam zaslužila da budem dostojanstveno pozdravljena na odlasku iz reprezentacije

Ona tvrdi da joj je bivši dečko uzimao novac koji joj nikada nije vratio.

- Samo sam ga molila da mi vrati novac koji mi otkada se zabavljamo uzima i troši. Samo sam ga to molila. To je negde oko 100.000 evra, uzeo mi je sat koji sam platila, auto, bankovnu karticu, a keš koji sam imala u novčaniku je redovno uzimao - objašnjava ona.

Ali, tu nije kraj jer se Milica osvrnula i na priče da se njen dečko drogirao.

- Jeste, uzimao je drogu. Nisam znala da to radi, jednom sam videla kako je uzeo crtu u stanu - iskrena je Milica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: Milica Dabović