Marija Veljković mama po treći put: Pred ponoć stigla je malena Neva

Marija Veljković mama po treći put: Pred ponoć stigla je malena Neva

Autor: | 25/02/2017

0

Voditeljka Marija Veljković je, kako je sama rekla, uspela da "namami" svoju devojčicu da najzad dođe na ovaj svet i nešto tik pre ponoći 24. februara, stigla je Neva! Njeni mališani Đurađ i Rosa dobili su sestru koju su "dugo" čekali, a njen suprug Milan Milovanović je presrećan jer je u ova vremena divno radovati se novom članu porodice i postati tata po treći put.

- Uspele smo! Moja Neva i ja - obavestila je Marija sve svoje prijatelje preko društvene mreže Instagram uz fotografiju na kojoj je broj na njenoj ruci, a koji govori da jebeba stigla.

A jutros je uspela i da se zahvali svima na čestitkama koje i dalje pristižu:

- Hvala svima na divnim čestitkama! Plakala bih koliko sam srećna! Dobila sam još jednu princezu opasnicu!

Marija se porodila u GAK NArodni front, a pre nego što je krenula put porodilišta, Marija je napravila i poslednju fotografiju sa trudničkim stomakom uz reči:

- Ok... Ovoliko sam debela na danasnji dan- zvanični termin za rađanje male vrce. Ne bih bila ni prva ni poslednja koja je prošla termin, ali sam se sve nekako nadala da se to neće desiti... Prihvatam situaciju, obukla sam jednu od retkih haljina u koju mogu da uđem, i odoh napolje. Ako neće - neće! A ako se desi... - poručila je Marija, a Neva ju je izgleda "razumela" i rešila da obraduje mamu.

Marija je pre odlaska u porodilište napravila spisak šta će sve uraditi pre nego što beba odluči da se rodi, od postavljanja tapeta pa do frizera i pravljenja čizkejka. Nismo sigurni koliko je stvari sa liste uspela da završi, iako je sve pomno isplanirala.

Napravila spisak: Marija Veljković spremna za porođaj (foto)

Marija ništa nije želela da propusti zbog trudnoće. Igrala je u pozorištu i na malim ekranima je bila skoro svakodnevno.

- Moj posao je takav da ne moram da radim svaki dan po osam sati, tako da sam rad praktikovala i u prve dve trudnoće. "Slagalica" mi neće nedostajati zato što mi voditeljke svedemo porodiljska odsustva na minimum. Uzeću 28 dana pre porođaja tri meseca nakon, što je zakonski minimum, tako da će ta četiri meseca biti moj odmor - rekla je Marija.

Marija Veljković: Uzeću samo četiri meseca porodiljskog odsustva

Marija i njen suprug Milan Milovanović oduvek su želeli veliku porodicu.

- Milan i ja od početka naše veze imali smo želju da naša porodica bude velika i da imamo troje mališana. Međutim, tada nimalo nismo bili svesni šta to znači. Tek kada smo dobili Đurađa, a potom i Rosu, shvatli smo koliko je to ozbiljan zadatak, ali se naša želja zbog toga nije umanjila. Ipak, sačekali smo da deca malo porastu, jer dok je naša kćerka bila beba najveći luksuz mi je bio da odspavam nekoliko sati. - rekla je Marija za Hello!

Marija Veljković ispunjava san: Milan i ja od početka želimo veliku porodicu

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Milana Bosnić/Hello/arhiva

Najnovije vesti