Vesna Dedić o tamnoj strani popularnosti: Nezahvalno je pričati o svojim ljubavima kada si javna ličnost

Vesna Dedić o tamnoj strani popularnosti: Nezahvalno je pričati o svojim ljubavima kada si javna ličnost

Autor: | 27/02/2017

0

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić u decembru puni 50 godina, ali mnogi u to ne veruju, budući da na izgledu mogu da joj pozavide mnogo mlađe koleginice. Otkako je skinula gips sa ruke koju je polomila, blista.

- Skinula sam gips i ne mogu preterano da pomeram ruku, ali s obzirom na to da nema šanse da u životu budem gimnastičarka, potpuno je sve na mestu - kaže ona.

Vesna Dedić: Duhovita, lepa i uspešna žena izaziva zavist

O tome zašto javnosti još nije pokazala emotivnog partnera, iako je godinama zaljubljena, kaže:

- Ja ću u decembru napuniti 50 godina, a za sve te godine čovek bude svašta, i zaljubljen, i ostavljen, i dobar, i loš. Kad si javna ličnost, pričati o nekom muškarcu je mač sa dve oštrice. Evo, ovih dana gledamo šta se dešava Milici Dabović, koja je davala mnogo intervjua kao vrlo zaljubljena žena o svojoj sreći, a onda se desilo to što se desilo. Nezahvalno je kad si javna ličnost pričati o svojim ljubavima - objašnjava Vesna, a piše alo.rs.

Vesna Dedić: Ne pričam sa ćerkom o svojim muškarcima

Ona je objasnila i šta misli o nasilju nad ženama.

- Ne postoji nijedan moj roman u kojem nisam napisala jednu scenu nasilja. Žena treba da bude obrazovana, da ima svoj dinar i samim tim svoju slobodu, da zbog svoje dece, kuće, nameštaja ne trpi nijedan šamar.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Milorad Milovanović
Tagovi: vesna dedić