Milica Dabović nije izgubila nadu: Verujem da imam svog anđela čuvara koji će me držati kao malo vode na dlanu

Milica Dabović nije izgubila nadu: Verujem da imam svog anđela čuvara koji će me držati kao malo vode na dlanu

Autor: | 05/03/2017

0

 

Deset dana nakon što je od svog bivšeg dečka Šimeta Šiklića Simona pretrpela fizičko nasilje, Milica Dabović je morala da potraži stručnu pomoć kako bi što lakše podnela situaciju u kojoj se nalazi.

- S obzirom na to da sam bila pod lekovima i da totalno nepoznati ljudi vode brigu o meni, svakako da mi je teško. Upala sam u kolotečinu koja mi je neshvatljiva.

Novi strašni detalji: Milica Dabović kaže da je godinu i po trpela batine

Na pitanje zašto se tek nakon godinu dana maltretiranja odlučila da nasilnika prijavi policiji, i koja je to kap prelila čašu, Milica je za emisiju "Ekskluziv" rekla:

- On je mene jednostavno ponižavao, a to mi nikako nije prijalo jer sam ja osoba koja je javna ličnost i koja se bavi decom, i nisam dozvolila da me novinari non-stop zivkaju i govore o Simonu: "tu je i tu, sa ovom i ovom, i radi ovo i ovo". To mi jednostavno nije prijalo i to je bila poslednja kap. Rekla sam mu da ide od mene i iz mog života, da me ostavi i da radi šta god hoće, da jednostavno više ne bude tu.

Ona se nadala da će, zbog ljubavi, problemi biti prevaziđeni i da će, slično čudima kakva se dešavaju u sportu, stvari krenuti nabolje.

- Ja sebe krivim za sve ovo. Mislila sam da nada uvek postoji, da se čuda dešavaju kao i na parketu, kao i sa osvojenom zlatnom medaljom i bronzanom olimpijskom, i uvek ću da verujem u to. Ovo je jedna dodatna škola i stvarno verujem da imam svog anđela čuvara koji će me držati kao malo vode na dlanu i kome ću biti centar sveta. 

Njena porodica i okolina nisu podržavale vezu, pa je gotovo nemoguće da nije primećivala da nešto nije u redu.

- Nije da nisam mogla to da primetim, nego sam jednostavno živela u strahu. O tome ću pričati kada se sve završi. Sada imam ljude koji o tome vode računa, imam pravdu, tužilaštvo i advokate koji će da vode računa da istina pobedi. 

Milica Dabović o nasilju koje je pretrpela: Sama sam kriva što sam to dozvolila

Ona apeluje da se svaki vid nasilja u porodici odmah prijavi jer nekada i najbanalnija svađa može da dovede do kobnog završetka.

- Nije to bilo nasilje s noževima ili s ne znam čim, ali je bilo nasilje kome se jednostavno moralo stati na put. I to je moj savet ženama, da ne treba da to trpe, jer sam ja trpela više od godinu dana, i nisam uopšte bila u pravu - zaključuje Milica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević
Tagovi: Milica Dabović