Romansi Vuka Kostića i Jelisavete Orašanin je ipak kraj, nove ljubavi su ih razdvojile

Romansi Vuka Kostića i Jelisavete Orašanin je ipak kraj, nove ljubavi su ih razdvojile

Autor: | 07/03/2017

0

Jelisaveta Orašanin već dva meseca je u ozbiljnoj vezi sa košarkašem Milošem Teodosićem i zbog njega sve češće ide u Moskvu, a Vuk se zaljubio u devojku koja nije iz javnog života.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić upoznali su se dok je košarkaš boravio u Beogradu, i to putem zajedničkih prijatelja, i vrlo brzo su uplovili u strasnu romansu. Oni koji ih poznaju kažu da su stvoreni jedno za drugo, ali i da je Teo u lepoj glumici pronašao sve što je tražio.

Iako zasad ova veza funkcioniše na daljinu, Jelisaveti ne pada teško da vikendom putuje u Moskvu u posetu svom partneru. I Teo dolazi u Beograd kada mu obaveze dozvole i svaki put kada su zajedno trude se da svoju vezu sakriju od javnosti.

Vuk Kostić: Mediji bi voleli da me posvađaju sa Jelisavetom Orašanin

Miloš Teodosić je pre Jelisavete bio zaljubljen u Anastasiju Ražnatović, ćerku folk dive Cece Ražnatović, a bio je u vezi i sa odbojkašicom Majom Ognjenović i voditeljkom Sofijom Rajović.

Jelisaveta Orašanin: Hvala što brinete, ali nisam trudna i ne udajem se

Foto: Mirko Tabašević

Jelisaveta je pre Teodosića bila u dugoj vezi sa Vukom Kostićem i, iako su se poslednjih meseci svađali i mirili te u javnosti često potvrđivali da se vole, na tu vezu je stavljena tačka.

- Jelisaveta i Vuk već neko vreme nisu zajedno, a ostali su u prijateljskim odnosima i nisu ni prvi ni poslednji takav par - objašnjava izvor blizak glumcu za Blic.

Po gradu se priča da je Jelisaveta upravo zbog Teodosića ostavila Vuka Kostića, a, kako saznajemo, on ima drugu devojku i ne tuguje za glumicom.

- Smešne su priče da Vuk pati. Naprotiv. Mislim da njega uopšte ne dotiče ta priča i da bi im on poželeo svu sreću. Vuk je prilično srećan i ispunjen i to primećuju svi oko njega jer ima devojku s kojom se viđa već neko vreme, i to vrlo lako može biti i ona prava, ali to će vreme pokazati. Odlučio je da za prvo vreme ipak ne izlazi s njom u javnost, jer se plaši da bi to moglo da im pokvari lepu priču koju imaju, a to ne želi. On nikada nije ni bio od onih koji mašu svojim vezama u javnosti, niti je voleo da se slika i pokazuje, a u principu je uvek težio da u vezama bude sa osobama koje nisu poznate javnosti, upravo zbog toga što njemu smeta sav taj publicitet, a to mu se dešavalo poslednih godina - otkriva izvor za Blic.

Da li biste ga prepoznali: Vuk Kostić kao dečak u seriji “Otvorena vrata” (video)

Foto: Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Boško Karanović/Hello/Arhiva