Mnoge žene će se pronaći u ovome: Milica Dabović zbog sramote nije prijavila nasilje

Mnoge žene će se pronaći u ovome: Milica Dabović zbog sramote nije prijavila nasilje

Autor: | 11/03/2017

0

Nakon što je juče uputila otvoreno pismo javnosti u kome je najavila da će "nakratko ću otići iz zemlje", Milica Dabović je otkrila zbog čega je toliko dugo, a prema nekim njenim izjavama u pitanju je čak godina i po dana, ćutala o nasilju koje je trpela.

Milica je tokom prošlog meseca prijavila policiji svog bivšeg dečka Šimeta Šiklića Simona, uz tvrdnje da ju je mesecima fitički zlostavljao, a sada je, kao gošća emisije "Magazin In" priznala da je o svemu toliko dugo ćutala zbog osećaja sramote, iako je za početak njihove veze rekla da je bio najlepši period u njenom životu.

Drama se nastavlja: Bivši dečko preti da će izbaciti Milicu Dabović iz stana

- Ćutala sam jer me je bilo sramota - rekla je Milica, i nastavila:

- Sa Simonom sam se upoznala kada sam osvojila Evropsko prvenstvo. To je bio najlepši period mog života - rekla je Milica.

Međutim idila je prestala, a ubrzo se pretvorila u svoju suprotnost kada je njen bivši dečko počeo da se eksponira u javnosti i izlazi sa drugim devojkama.

Milica Dabović briše prošlost: Spremna za novu tetovažu, za novi početak, novi život (video)

- On je previše počeo da se eksponira, i to je ono što me je zapravo osvestilo. Počeo je da izlazi sa mnogim devojkama, a ja sam počela da osećam da me laže. Bilo bi tako: tri dana lepo, a onda pet dana pakao. I tako se dogodi da uđeš u tu kolotečinu u kojoj zaboraviš i na ljubav i na sve ostalo - objasnila je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović
Tagovi: Milica Dabović