Uprkos strahu od terorizma: Željko Joksimović oduševio odlično posećenim koncertom u Londonu

Uprkos strahu od terorizma: Željko Joksimović oduševio odlično posećenim koncertom u Londonu

Autor: | 26/03/2017

0

Željko Joksimović je održao koncert u Londonu, u dvorani "Troxy hall", na kome je priredio veče za pamćenje. Dvorana u kojoj su pre Željka nastupale mnoge svetske zvezde bila je puna, uprkos činjenici da u prestonici Velike Britanije vlada oprez prilikom organizovanja događaja sa velikim brojem ljudi, usled terorističkog napada koji se nedavno dogodio.

Željko Joksimović: Dok se Jovana porađala nisam se onesvestio i pao!

Od prve pesme, pa do bisa, vladala je odlična atmosfera u "Troxyju", a publika je uglas pevala Željkove pesme sa poslednjeg albuma, kao što su "Nerado", "Zvezda", "Olovni vojnik", "Isto je", "Dama", ali i starije hitove, poput "Varnice", "Drska ženo plava" i druge.

Željko Joksimović oduševio region: Svuda imam ogromu podršku

Koncertu je prisustvovao veliki broj naših ljudi koji žive i rade u Londonu i okolnim gradovima, ali su tu bili i Britanci, kojima se dopada ova muzika.

- Zadovoljan sam što je publika pevala sve pesme u glas, što su uživali od prvih taktova. Bila je odlična atmosfera i verujem da smo zajedno priredili noć za pamćenje. Hvala svima na odličnoj energiji, bilo je divno nastupati u Londonu - rekao je Željko.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo