Milica Dabović ekskluzivno za "Hello!": Vuk i ja želimo brak i decu što pre

Milica Dabović ekskluzivno za "Hello!": Vuk i ja želimo brak i decu što pre

Autor: | 27/03/2017

0

Nakon što je sklopio nagodbu sa sudom i priznao krivicu za nasilje nad Milicom Dabović, njen bivši dečko Šime Šiklić Simon je osuđen na kaznu od deset meseci uslovno, koja neće biti izvršena ukoliko u naredne tri godine ne ponovi krivično delo.

Zbog svog nasilničkog ponašanja on je proteran iz Srbije, a u našu zemlju mu je zabranjen ulazak u narednih godinu i po dana. Istovremeno Simon ima i zabranu prilaska Milici u trajanju od tri godine.

Mnoge žene će se pronaći u ovome: Milica Dabović zbog sramote nije prijavila nasilje

U ekskluzivnom intervjuu za "Hello!" Milica Dabović progovorila je o svim traumatičnim trenucima koji su prethodili ovim sudskim odlukama, a svoju iskrenu ispovest počela je dramatičnim priznanjem da je sve što je mislila da zna o nasilniku zapravo obična laž.

Sve što mi je rekao o sebi bila je laž, počev od njegovog pravog imena, koje nije Simon već Šime, do toga da ima lažni pasoš. Takođe, njegovi roditelji uopšte ne žive u Parizu, kako mi je govorio. Lagao me je da će me voditi kod njih da ih upoznam. Oni žive u Drnišu u Hrvatskoj i odrekli su ga se pre više od deset godina - rekla je ona za naš magazin.

Danonoćno je s njom: Milica Dabović je pronašla brižnog zaštitnika

Ona kaže da njenom novom dečku Vuku ne smeta to što se na njenom telu nalazi istetovirano Simonovo ime. Budući da se tetovaže mogu prekrivati i prepravljati, Milica smatra da će i u tom slučaju od, u najmanju ruku neprijatne uspomene, nastati nova šara sa potpuno novim značenjem.

- Često se šalimo na taj račun. Vuk kaže da mu ne smeta jer se moj bivši uopšte ne zove tako. Ponekad mi kaže da uopšte ne moram da skidam tetovažu i da ćemo ćerki dati ime Simona. Maštamo o tome da postanemo roditelji. Oboje želimo da se što pre venčamo i dobijemo decu. On je iz korena promenio moj život i obožavam način na koji me voli i kakav je kao osoba - kaže Milica u ekskluzivnom intervjuu za magazin "Hello!".

Ostatak intrigantnog intervjua pronađite u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji do 2. aprila

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!/Mirko Tabašević
Tagovi: Milica Dabović