Nataša Pavlović blista u trudnoći: Zgodna i nasmejana čeka prinovu

Nataša Pavlović blista u trudnoći: Zgodna i nasmejana čeka prinovu

Autor: | 28/03/2017

0

Nataša Pavlović, autorka i voditeljka popularne emisije "Praktična žena", uživa u trudničkim danima što se na njoj i vidi.

Nataša je u četvrtom mesecu trudnoće, a krajem januara je, u emisiji objavila radosnu vest, a potom je pred TV kamerama otkrila pol deteta.

– Svi nalazi su dobri i očekujem dečaka. To su priželjkivali i sin i suprug tako da smo sada još veseliji. Oleg će za pet meseci dobiti batu – rekla je tada Nataša.

Nataša Pavlović: Više uživam lepo da obučem svog sina nego sebe

Lepa voditeljka je ekskluzivno za naš magazin ispričala o teškoćama kroz koje je prolazila dok se sa suprugom Predragom Pavlovićem godinama borila da njen šestogodišnji sin Oleg dobije brata ili sestru.

- Od kada je moj Oleg napunio godinu dana želela sam da dobije brata ili sestru. Punih pet godina nisam mogla da ostanem u drugom stanju i išla sam na preglede i kontrole, ali sve je bilo u redu. Razmišljala sam o raznim metodama, ali, eto, izgleda da prevelika želja kod žene može da dovede do kontraefekta. Pričam sada veoma otvoreno, jer smatram da moje iskustvo može da bude ohrabrenje mnogim ženama koje su u sličnoj situaciju u kojoj sam ja donedavno bila - rekla je Nataša za Hello.

Nataša Pavlović o borbi za potomstvo: Izgleda da prevelika želja da zatrudnite može da dovede do kontraefekta

Iako mora da pazi na sebe i bebu, Nataša ne posustaje već i dalje vredno radi i snima. Savršeno zgodna i nasmejana Nataša je pokazala kako možete biti seksepilni i u trudnoći.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević
Tagovi: natasa pavlovic