Preselila je i svoj blender u Atinu: Za Maju Volk ljubav je beskrajna i širi se kao kosmos

Preselila je i svoj blender u Atinu: Za Maju Volk ljubav je beskrajna i širi se kao kosmos

Autor: | 31/03/2017

0

Maja Volk je svoju idealnu polovinu pronašla u Grku Nikosu, a u Srbiju je svratila samo da spakuje kofere i nastavi put, ovog puta u Dubai. O tome kako joj je u vezi, posebno od kada se verila, i kako živi u Grčkoj, Maja Volk kaže:

- Svaki put je sve bolje, i prema mom istraživanju ljubav se širi kao kosmos, znači nema kraja, naročito u ovim zrelim godinama. Moj blender je prešao u Atinu, i mislim da je to najveći dokaz moje ljubavi, to što je blender ostao tamo, jer je to temelj kuće. Na imanju imamo 30 stabala pomorandži i badema koji su već veliki, tako da uživamo - kaže Maja.

Maja Volk u Amazoniji: Selfi sa krokodilima i anakonda oko vrata (foto/video)

Poslednje putovanje u Grčku ona će osim po romantičnim posetama skrivenim pećinama pamtiti i po tome što joj je Nikos poklonio ekscentrični verenički prsten.

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on Mar 25, 2017 at 6:28am PDT

- Iznenadio me je tim prstenjem. Prsten je ogroman pa ga ne nosim stalno. To je rad jednog grčkog umetnika u školjkama, pošto i on i ja volimo ronjenje i podvodni svet, i to je tirkiz ugrađen u školjku. Bukvalno mi je na aerodromu to dao, nije mogao da izdrži. Ono što je lepo je da u našoj vezi nema šablona - rekla je Maja za emisiju "Premijera".

Maja Volk otkriva za “Hello!”: Imaćemo tri svadbe, potom se selim u Atinu!

Iako će sudbonosno "da" izgovoriti u Beogradu, već početkom avgusta Maja i Nikos planiraju da otputuju u Škotsku, gde će provesti i medeni mesec koji će provesti u potrazi za Nikosovim crvenim penkalom koje je pre nekoliko godina tamo zakopao i obećao da će se po njega vratiti.

- To nam je medena nedelja, istraživanje i pravljenje dokumentarca "Tragom Žila Verna". Ja ću imati škotku venčanicu, a njemu ćemo iznajmiti kilt i kompletno ćemo da izgledamo kao iz filma "Hrabro srce" - objasnila je ona.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: maja volk