Šta kaže Saša Kovačević o Nataši Bekvalac: Smatram da je bolje da neke privatne stvari držim za sebe

Šta kaže Saša Kovačević o Nataši Bekvalac: Smatram da je bolje da neke privatne stvari držim za sebe

Autor: | 11/04/2017

0

Kada se popularni pevač nedavno, pojavio na nastupu Nataše Bekvalac ponovo su krenule priče da između njih dvoje postoji "nešto više" od prijateljstva.

Nataša je jasno stavila do znanja da su njih dvoje samo prijatelji, načinom na koji mu se zahvalila na ovoj podršci.

-Hvala mom divnom prijatelju Saši što je moje veče učinio još magičnijim a mene beskrajno usrećio svojim dolaskom...o devojkama da ne pričam

Ipak, čini se da Natašin komentar nije bio dovoljan, pa je mnoge i dalje zanimala priroda njihovog odnosa, posebno sada kada se Nataša, nakon dve godine braka,  razvela od bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Mar 29, 2017 at 12:22pm PDT

-Iskreno, ni sam se ne sećam kako sam upoznao Natašu, ali poznajemo se baš dugo i sve je to šoubiznis. Uvek sam smatrao da je bolje da neke privatne stvari držim za sebe... Nismo mi u takvoj vrsti odnosa da se viđamo po dva, tri puta nedeljno, pa tako nismo stigli da popričamo ni o njenom razvodu.

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on Mar 26, 2017 at 10:26am PDT

Ja sam je sreo na nastupu gde sam došao jer sam bio slobodan i jer dugo nisam izašao. Smatram da klub nije ni vreme ni mesto da se priča o temi kao što je razvod. Ne volim da se mešam u tuđ privatni život, to nije moj teren - rekao je Kovačević za Pink.rs

Hellomagazin.rs/M.M Mirko Tabašević/ Instagram Sasa Kovacevic