Snežana Đurišić: Šteta što se moja ćerka odrekla muzičke karijere

Snežana Đurišić: Šteta što se moja ćerka odrekla muzičke karijere

Autor: | 13/04/2017

0

Pevačica Snežana Đurišić važi za jedan od najboljih vokala na estradnoj sceni, a talenat i ljubav prema muzici nasledila je i njena ćerka Maja, međutim, nije krenula maminim stopama.

Maja se zarad porodice i porodičnog života odrekla muzičke karijere, a Snežana je, kako sama kaže, dobila "pretnje" od zeta.

- Rekao mi je: "Slušaj ti, nemoj ženu da mi ubacuješ u javni svet, u estradu" - ispričala je Snežana u jednoj emisiji, napomenuvši da se na zeta nije naljutila, jer se sa njim slaže i razume odlično.

- Moj zet je divan čovek. Voli da sluša svoju ženu kada peva, budući da moja ćerka veoma lepo peva - rekla je Snežana.

Ljubi je majka

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on Feb 26, 2017 at 4:25pm PST

Snežana je žarko želela da Maja krene njenim stopama jer je izuzetno talentovana i ima divan glas, te ju je na razne načine mamila da uplovi u estradne vode.

- Ubacivala sam je u raznorazne emisije ne bi li je namamila. Šteta je da takav talenat propada. Ona ima neke svoje razloge. Bila je željna mene i svog oca jer je nas posao uvek odvlačio od kuće. Njoj je to bilo dovoljno da odustane od muzičke karijere, jer ne želi da njena deca budu željna nje - objasnila je Snežana u razgovoru za Premijeru.

Inače Snežana je oduvek želela da bude neko kome će tražiti autogram.

– Ja sam bila opterećena time da mi neko kaže “Jao, eno je Snežana, je l’ mogu da dobijem autogram?” - bila je iskrena Snežana.

Njena karijera nije nastala preko noći, već ju je strpljivo gradila.

- Moja karijera je išla teže nego neke druge, ali je zato trajnija. Put je bio sporiji, vremena su bila drugačija, znalo se ko, šta i kako može. Svaki korak koji sam napravila bio je pravi i odlučan, i ostavio je pečat na moj rad. - ispričala je Snežana povodom obeležavanja 40 godina rada.

Snežana je za naš magazin otkrila i deo svoje intime, otkrila i emotivnu stranu svog bića, kako živi novo životno poglavlje koje je usledilo kada je 2013. godine izgubila supruga...

- Na to nikada ne mogu da se naviknem, ali je to poglavlje koje je bilo na redu i sa kojim se i sada borim. Izgubljeno se ne može nadoknaditi, ali postoji ono što je proteklih decenija bilo divno i što pomaže da se lakše izboriš s vremenom koje je usledilo, a to su lepe uspomene.

Snežana Đurišić: Ne znači da je čovek sam ako nema partnera

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević/hello/arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti