Lena Kovačević: Mojim sinovima se dopada moja nova pesma (video)

Lena Kovačević: Mojim sinovima se dopada moja nova pesma (video)

Autor: | 24/04/2017

0

Pop-džez pevačica i kompozitor Lena Kovačević, koja je nedavno objavila spot za novi singl "Zauvek", ističe da njeni sinovi, četvoroipogodišnji Vuk i dve godine mlađi Teodor, rado slušaju muziku. Na pitanje koje njene pesme najviše vole, lepa ćerka dramskog pisca i akademika Dušana Kovačevića kaže za Novosti:

- Oni već svašta znaju, pa čak i mlađi sin koji ima samo dve godine. Deca uvek reaguju na ritam. Dopada im se moja nova pesma koja je u drugačijem stilu od onoga što sam ranije radila.

 

Inače Lena smatra da umetnicima u Srbiji nisu zatvorena vrata svetske scene.

- Želja je da se negde malo izađe iz okvira Srbije. Sa dvoje male dece znam koji su mi prioriteti. Realno mislim da mi u Srbiji ne smemo da zaboravimo da imamo velike šanse da se granice nekako otvore. Evo, konkretno pesma "Pick Up", koju sam pisala, bila je premijerno izvedena u Njujorku na radiju koji broji 31 milion slušalaca, a ja sam za to vreme pevala pedesetak kilometara od Beograda na jednom lepom džez festivalu. Svet je postao globalno selo putem interneta. Volela bih da radimo i na srpskom i na engleskom, pa ćemo videti šta će da bude - rekla je Kovačevićeva.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još