Zorana Jovanović: Nikada u životu ne bih sa dečkom živela u Beogradu

Zorana Jovanović: Nikada u životu ne bih sa dečkom živela u Beogradu

Autor: | 03/05/2017

0

Modna blogerka Zorana Jovanović otkrila je razlog zašto ne želi da sa svojim momkom Danijelom Milićevićem živi u rodnom gradu.

Blogerka se u sredu oko podneva na kratko uključila u Instagram live da proćaska sa svojim pratiocima i odgovori na njihova pitanja. Najviše njih bilo je u vezi sa njenim dečkom, 31-godišnjim fudbalerom Genta i reprezentativcem Bosne i Hercegovine Danijelom Milićevićem i psom Lolom.

Mada oboje ne objavljuju javno zajedničke fotografije, Zorannah je ipak ovaj put pristala da odgovara i na pitanja o svojoj vezi što je začudilo i njene fanove.

Iskrenost ume da zaboli, u to se uverila i Zorana Jovanović

Jedno od pitanja bilo je da li bi volela da njih dvoje zajedno žive u Beogradu, gde Jovanovićeva ima porodičnu kuću.

- Nikada u životu ne bih sa dečkom živela u Beogradu. Ne zato što ga ja ne volim, već sve veze pucaju u Beogradu. Sve veze i svi brakovi koje znam da su ljudi živeli negde drugo, a da su se vratili u Beograd su pukle - rekla je Zorana, a nedugo zatim je morala da prekine uživo uključenje jer se na vratima sobe u kojoj je sedela pojavio Danijel.

- Samo me je pogledao - značalno je dodala blogerka i prekinula Instagram uključenje, koje je pratilo više od 3.000 ljudi.

Zorana Jovanović: Žene su hrabrije u ljubavi od muškaraca

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva