Svetozar Cvetković: Tražio sam da mi pošalju sliku nagrade iz Hjustona, mislio sam da se šale sa mnom

Svetozar Cvetković: Tražio sam da mi pošalju sliku nagrade iz Hjustona, mislio sam da se šale sa mnom

Autor: | 10/05/2017

0

Srpski glumac Svetozar Cvetković dobio je "The Houston Film Critics Society Best Actor Award” na 50. međunarodnom filmskom festivalu "Worldfest" u Hjustonu.

Cvetkoviću je priznanje pripalo za ulogu u filmu "You go to my head", koji je režirao belgijski producent i reditelj Dimitri de Klerk. Taj film nastao je u nezavisnoj, niskobudžetnoj francusko-nemačko-američkoj koprodukciji, a sniman je 2015. sa veoma malom ekipom u Marakešu i pustinjskim predelima Maroka.

- Tražio sam od reditelja i producenta da mi pošalje sliku nagrade, mislio sam da se šali sa mnom - rekao je Cvetković gostujući na televiziji N1.

Cvetković je u emisiji "Dan uživo" pričao o filmu za koji kaže da je posvećen jednoj velikoj ljubavi i jednoj velikoj naklonosti prema ženi. Reditelj je želeo da napravi priču u kojoj se dešava jedna nemoguća veza, u kojoj čovek sretne ženu koja je izgubila pamćenje, koju pokušava da dovede kući i da je navede na to da je ona njegova žena, kaže glumac.

Cvetković, koji je 12 godina bio na čelu Ateljea 212, govorio je i o tome zašto ne veruje da bi bio ponovo upravnik pozorišta. Na pitanje kako komentariše to što su ga mnogi videli na mestu ministra kulture, kaže: "Nikako".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva