Viktor Troicki nestrpljiv da postane tata: Uzbuđen sam i imam tremu, jer ne znam šta me čeka

Viktor Troicki nestrpljiv da postane tata: Uzbuđen sam i imam tremu, jer ne znam šta me čeka

Autor: | 17/05/2017

0

Viktor Troicki je spreman za ulogu tate, a već sada je sve potpuno spremno za bebu koja stiže u junu. Teniser otkriva da ima tremu, ali da jedva čeka trenuta, da on i  supruga Aleksandra postanu roditelji.

- Imam i tremu jer ne znam šta me sve čeka. Sve će i Aleksandri i meni biti novo, uzbuđeni smo i jedva čekamo.

Šta mislite kako ćete se snaći u novoj ulozi?

- Nadam se dobro. Svi kažu da je to najlepši period, da je kada dobijete dete sreća potpuna i ja jedva čekam da je osetim. Biće novo iskustvo, ali tek nam sledi najlepši period u životima.

Vi i Novak ćete u ovoj godini postati očevi, pričate li o roditeljstvu?

- Na turniru u Monte Karlu bili smo zajedno sa suprugama pa smo razgovarali. On je iskusniji, tako da cenim svaki savet koji dobijem. Mada, Aleksandra sve to mnogo više upija, sa Jelenom je pričala. Ja sam još uvek toliko uzbuđen da ne znam šta me čeka.

Na turnire ćete sada putovati u proširenom sastavu?

- Isprva nećemo jer će bebica biti mala, ali kasnije da. Biće mi interesantno da sve organizujem i uklopim. Ma biće sve sjajno.

Kad vas opet vidimo u Beogradu?

- Pa kada se Aleksandra porodi. Bio sam prošle sedmice, odlučio sam da preskočim Madrid da bih bio sa njom i eto me nazad čim mi javi da je bebica krenula.

Kako će se zvati beba?

- Izabrali smo ime, sve što mogu da kažem je da ima veze sa porodičnom tradicijom. Dogovorili smo se da ne pričamo nikome, samo moji roditelji znaju za to - kroz osmeh je rekao Viktor.

Inače, Viktorova supruga Aleksandra juče je proslavila rođendan, a na njenu adresu stigli su baloni, torte, buketi cveća...

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Arhiva Hello/Instagram
Tagovi: viktor troicki