Šta je pravi razlog raskida Dijane Milojković i Stefana Karića

Šta je pravi razlog raskida Dijane Milojković i Stefana Karića

Autor: | 17/05/2017

0


Vest da je srpska misica Dijana Milojković raskinula vezu sa dugogodišnjim parnerom Stefanom Karićem, koji joj je bio podrška tokom teške borba sa karcionamom iznenadila je javnost.

Lepotica koja je na takmičenju ‘World Next Top Model’ 2014. u Bejrutu ponela titule mis Evrope i mis sporta je potvrdila raskid ne želeći da otkrije zbog čega su stavili tačku na ljubav koja je inspirisala mnoge.

Bili su primer plemenitosti i podrške: Dijana Milojković otvoreno o raskidu sa Stefanom Karićem

- Stefan i ja smo u dobrim odnosima jer smo za vreme koje smo proveli zajedno postali pre svega dobri prijatelji. Ništa mu ne zameram, niti bih ikada mogla da mu zamerim šta god on uradio, nakon svega sto sam proživela i preživela sa njim, a i on sa mnom. Bio mi je neizmerna podrška. Od prvog dana smo bili tu jedno za drugo, na čemu sam mu zahvalna, a verujem da će tako i ostati - rekla je Dijana za "Blic", te dodala da su se ove emotivne promene ostavile posledice po njeno zdravlje.


Ipak, izvor blizak paru otkrio je da je neverstvo uzrok raskida. Kada je Dijana saznala da je Stefan prevario odmah je rešila da prekine njihov zajednički život i da krene svojim putem. Iako ju je mnogo povredio, Dijana je rešila da ostane u korektnim odnosima sa Stefanom, piše Blic.

Ona ove glasine nije želela da potvrdi ali ni da demantuje.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Instagram