Tandem iz filma "Tesna koža": Lepa Brena i Milan Lane Gutović ponovo sarađuju

Tandem iz filma "Tesna koža": Lepa Brena i Milan Lane Gutović ponovo sarađuju

Autor: | 18/05/2017

0

Čuveni tandem iz filma „Tesna koža“ Lepa Brena i Milan Lane Gutović ponovo će sarađivati u njenom dokumentarnom filmu.

Folk zvezda i legendarni glumac sreli su se nedavno u pevačicinom domu na Bežanijskoj kosi, gde su snimili reklamu za nastupe u Švajcarskoj. Brena će 27. maja održati koncert u najvećoj dvorani u Cirihu, a nedelju dana kasnije, 3. juna, Lane će igrati predstavu u Cirihu, piše Kurir.

- Snimanje je organizovano pre nedelju dana u dvorištu Brenine kuće na Bežanijskoj kosi. Nakon što su popili kaficu, prionuli su na posao. U pauzama snimanja Brena i Lane su pričali o poslovnim planovima. Pevačica je otkrila glumcu da snima dokumentarni film povodom 35 godina karijere - kaže dobro obavešten izvor za pomenuti list i dodaje da je to oduševilo legendarnog glumca.

- Lane se ponudio da joj pomogne sa snimanjem! „Imam sjajnu ideju za tvoj projekat“, rekao je Breni, a potom joj izneo nekoliko predloga, što je oduševilo pevačicu. Nakon što su završili snimanje, Brena i Lane su nastavili druženje, a pridružili su im se i ostali članovi porodice Živojinović, Boba sa sinovima Stefanom i Viktorom - završava izvor.

Brena i Lane prvi put su sarađivali u filmu „Tesna koža“, koja je snimljen 1982. godine. Pevačica je tada glumila sebe, a glumac je bio u koži Srećka Šojića. Antologijska scena u kojoj Šojić naručuje muziku o trošku preduzeća, terajući konobara da u račun upiše „ordever Lepa Brena za četiri osobe“, i danas se pamti i prepričava.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ataimages/hello/arhiva

Najnovije vesti