I pored velike ljubavi: Dača Ikodinović i Maja Ognjenović ne žive zajedno

I pored velike ljubavi: Dača Ikodinović i Maja Ognjenović ne žive zajedno

Autor: | 01/06/2017

0

Par koji je na ludi kamen stao 31. decembra ne živi na istoj adresi, a po svemu sudeći, ovaj korak nije ni na vidiku

Danilo Ikodinović odlučio je da ne živi u Istanbulu sa svojom suprugom Majom, jer ne želi da napusti ugostiteljski posao, koji je postao njegov život posle nesreće.

Slavlje može da počne: Venčali se Dača Ikodinović i Maja Ognjenović

On je zbog svoje kafane, koju je pre nekoliko godina otvorio na Novom Beogradu, odbio da se preseli u Tursku. Bivši vaterpolista smatra da njegov ugostiteljski biznis ne može da se razvija ako on ne vodi posao pa se dogovorio sa Majom odlučio da ne menja adresu.

Tako njih dvoje, iako su se venčali 31. decembra 2016. godine, i dalje žive kao momak i devojka. U dve države, ali se trude da se redovno viđaju.

- Dača nije zahtevao od Maje da prekine odbojkašku karijeru i posveti se porodici. Bitno mu je da je ona srećna i ispunjena. Ni ona od njega nije zahtevala da ostavi ugostiteljski biznis, ali jednom prilikom mu je rekla da bi bilo lepo da žive zajedno, kao svaki normalan bračni par. Ikodinović je odbio jer je kafana za postala njegov život nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo. Maja nije želela da insistira i najnormalnije je prihvatila njegovu odluku - otkriva izvor i dodaje da sportisti imaju dobar brak.

A post shared by Maja Ognjenovic (@majuska10) on Apr 24, 2017 at 11:18am PDT

- Dača redovno odlazi kod Maje u Istanbul i provodi tamo po tri, četiri dana. Lepo funkcionišu, veoma su tolerantni i imaju poverenja jedno u drugo. On je nekoliko puta vodio ćerku Hanu kod supruge u Tursku - kaže jedan Danilov prijatelj.

Hellomagazin.rs Ata/Mirko Tabasevic/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti