Nema sreće u ljubavi: Milica Dabović trudna, ali bebu će gajiti sama?

Nema sreće u ljubavi: Milica Dabović trudna, ali bebu će gajiti sama?

Autor: | 06/06/2017

0

Bivša Košarkašica Milica Dabović kako piše domaća štampa, se izgleda nalazi u četvrtom mesecu trudnoće. Iako će ispuniti svoju najveću želju i ostvariti se u ulozi majke, bivša košarkašica će dete gajiti sama.

Prema pisanju Srpskog Telegrafa bivša košarkašica je presrećna što će da se ostvari u ulozi majke. Tu sreću ne može da joj pokvari ni činjenica da je okončala četvoromesečnu vezu sa austrijskim biznismenom Vukom, za koga list navodi da je otac deteta.

Kako dalje navodi ovaj list, košarkašica je stupila u kontakt sa bivšim dečkom, kome je saopštila radosne vesti, misleći da će ih to zbližiti, ali onda je usledio šok:

- Milica je pre mesec dana saznala da je trudna, međutim, potpunu sreću pokvarila je činjenica da ju je, malo pre tog saznanja, ostavio dečko Vuk sa kojim je bila u vezi. Ona ga je pozvala kad je saznala da je trudna, misleći da će ih srećne vesti ponovo zbližiti, ali to se nije desilo. Vuk joj je obećao da će da vodi računa o njihovom detetu i da će preuzeti apsolutnu odgovornost, ali da ne želi da se miri sa njom - navodi izvor Srpskog Telegrafa i naglašava da je Milica očekivala da će beba promeniti sve.

Foto: Mirko Tabašević

- Milicu je ovakav Vukov stav veoma potresao i razočarao. Ona je mislila da će dolazak bebe na svet njih dvoje zbližiti i da će pružiti još jednu šansu svojoj ljubavi. Kako do toga nije došlo, Milica je spakovala kofere i otputovala sa drugaricom u Barselonu, da bi izbegla stres i nerviranje zbog definitivnog raskida. 

Navodi se još da se Dabovićeva oseća odlično, i da joj trudnički dani prijaju.

Milica se još nije oglasila povodom ovih tvrdnji, ali po fotografijama iz Barselone, Milica izgleda sjajno, dobro se zabavlja i nismo sigurni da se stomačić nazire.

Barcelonena i moje ludilo!!! ???

A post shared by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Jun 3, 2017 at 1:17pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević
Tagovi: Milica Dabović