Aleksandar Milić Mili operisan: Turneja otkazana, očekuje ga dug oporavak?

Aleksandar Milić Mili operisan: Turneja otkazana, očekuje ga dug oporavak?

Autor: | 06/06/2017

0

Kompozitor Aleksandar Milić Mili juče je na Kliničkom centru operisan zbog sportske povrede koja je posledica dugogodišnjeg treninga.

Operacija je dobro prošla i kako piše Blic, Mili je sada na oporavku koji će trajati više nedelja, a u tom periodu moraće da pauzira sa turnejom svog benda Miligram.

Poznato je da se on aktivno bavi sportom. U mladosti je ostvario sjajne rezultate kao gimnastičar, a kasnije se preusmerio na tenis i ekstremne sportove. Mili često kaže da nema velike koncentracije bez velike fizičke snage, pa mu treninzi pomažu u komponovanju, te se možda baš tu krije tajna njegovog uspeha.

Aleksandar Milić Mili: Moja supruga je organizator našeg porodičnog života

Novi album Miligrama može se očekivati krajem godine i pripreme su već uveliko u toku, a oni koji su čuli u kom smeru se album odvija, sigurni su da će rezultat biti neverovatan muzički proizvod koji će dati neke nove smernice i uzor domaćoj muzičkoj sceni, kao što je slučaj sa njegovim radom u poslednjih 20 godina.

Mili se još nije zvanično oglasio da li odlaže turneju i nastupe, a njegov nastup sa bendom na jednom prestoničkom splavu koji treba da se održi 7. juna nije otkazan i reklama uveliko ide.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs pjer-antoni alard