Poziv samo za najbolje: Aleksandar Milić Mili gost jednog od najznačajnijih festivala na svetu

Poziv samo za najbolje: Aleksandar Milić Mili gost jednog od najznačajnijih festivala na svetu

Autor: | 04/07/2017

0

Naš kompozitor i producent Aleksandar Milić Mili ove godine je gost jednog od najvećih i sigurno najznačajnijih festivala na svetu Montroux jazz festivala.

U zadnjih 50 godina gotovo svi najznačajniji umetnici sveta su nastupali na ovom festivalu od Stivija Vondera, Dejvida Bouvija, Prinsa, Majls Dejvisa pa do našeg Gorana Bregovića.

Naša najveća muzička atrakcija Miligram je dobila poziv da sledeće godine napravi internacionalnu premijeru Milijevog novog projeka u Montreux-u i tim se pridruži najvećim svetskim muzičkim imenima u zadnjih 50 godina, tim povodom Mili je ove godine gost festivala.

Mili ubzano radi na svom novom albumu Miligram 5, za naše tržište koji će se pojaviti krajem godine, a ubrzo zatim i njegov internacionalni projekat koji će izaći neposredno pred premijeru na Montroux festivalu.

Mili je sa Tijerijem Amsalem, predsednikom Cloude Nobs fondacije i art direktorom Montroux jazz festivala, prisustvovao otvaranju festivala i otkrivanju statue Cloude Nobsa osnivača ovog festivala uz ceo krem svetskog i švajajcarskog društva.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna arhiva

Najnovije vesti